Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manocskak3an

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anonim Megőrülök 2018.10.23 12:20:35
Megőrülök...Tegnap is feküd egész nap szinte, de délután rávettem égessék el  a dió levelet.De türelmetlenül rászólt Misire, hogy 10 éves, s nem tudja meggyújtani a gyufát.Én nem is bánom.Kiakart menni a temetőbe,B,Mari szindrómám volt,s csak sírni tudtam .Tiszta kínzásnak tartom hogy engem a…..
Anonim Üdvözlünk a blog.hu-n! 2018.10.21 21:58:29
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
A dacról… Szakemberek is vitáznak arról, hogy a dackorszak elkerülhetetlen vagy speciális nevelési elvekkel megelőzhető- e kisgyermekkorban. Sokféle felfogás, érv, ellenérv lát napvilágot. Egy dolog teljesen biztos - a kis bűbájos apróságok egyszer csak elkezdenek dacosan…..
Pedig nem is ilyet akartam :) Két hónapja birtoklom a masinát, egy hónapja érkeztek meg a megrendelt kiegészítők, így most már nem csak az első benyomásokról, hanem a tapasztalatokról is be tudok számolni, bár a tartósságáról értelemszerűen nem tudok nyilatkozni. Nem reklámnak…..