Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FirePrincess

16 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anime is the best Top 14 anime 2013.10.23 14:35:07
Nemrég összefutottam egy Top 12 anime listával, így úgy döntöttem, végre én is megpróbálok összerakni egyet. Elég nehéz, mert egyiket régebben láttam, mint a másikat, néhol nem emlékszem teljesen rá, nem is ugyanolyan hosszúak voltak, és nem is azonos lelkiállapotban láttam…..
És tessék, itt a folytatása a kettővel ezelőtti bejegyzésemnek: Golden Time: a legeslegelején úgy voltam vele, hogy amit egy ízig-vérig bishoujo lánnyal reklámoznak, az jó nem lehet… Én ezt meg nem nézem. Soha. Aztán persze ott van barátnőm, akit még csak most vezetek be az…..
Anime is the best Egy kis manga 2013.10.19 18:43:17
Újabban kijött rajtam a manga-őrület, ami abban nyilvánul meg, hogy sorra válogatom ki a mangákat, amiket el akarok olvasni, de úgysem lesz rá időm. Innen jött az ötlet (meg miután visszaolvastam a régebbi mangás bejegyzésem), hogy összeszedem, az őszi szezonból minek van…..
Nagyszerűen legyőztem a bennem munkálkodó gonosz erőket, amik arra akartak rávenni, hogy kezdjek egy ÚJ blogot (azaz kb a 15.-et). Ehelyett inkább folytatom ezt. Mostanában kezdődött el az őszi szezon. Pont egy éve kezdtem el a szezonos animéket nézni, azaz ez már az 5. szezon, amit…..
Anime is the best Chuunibyou 2013.08.27 17:37:26
Akartál már valaha tiszta lappal egy új életet kezdeni? Elfeledni a múltad, hogy egy teljesen új, jobb, szebb, kedvesebb ember legyél. (Én minden második nap ezt érzem… ) Eldöntöd, hogy fogyókúrába kezdesz (mert melyik nő nem gondolt még ebbe bele), akarom mondani, életmódot…..
Mit tennél, ha 16 évesen megtudnád, nem lehet gyereked? Gondolom, erre a hírre mindenki letörne, legalább egy kicsit, hiszen azért 16 évesen még nem ez a legfőbb baja az embernek. Meg különben is, ott van még az örökbefogadás. Na igen, de mi lenne, ha ezután egy gyerek sem…..
Anime is the best Crescendo 2013.08.01 19:47:29
Ezúttal Becca Fitzpatrick egyik könyvéről, a Crescendo-ról fogok írni, ami a Csitt, csitt folytatása. A sztoriról röviden annak, aki nem ismerné (itt nagyrészt az első kötetről írok). A főszereplő egy Nora Gray nevű lány, aki Vee-vel, a legjobb barátnőjével éli nem túl…..
Előre leszögezem, hogy utálom ezt a fajta átírást, de a könyvben így használják, én meg épp eléggé energiatakarékos vagyok ahhoz, hogy most megnézzem az összes nevet egyenként Hepburn-féle átírással.  Aki olvasta a művet, az valószínűleg már úgyis hozzászokott ehhez…..
Takatin blogja BTOOOM! 2013.07.31 02:36:07
A mai nap folyamán fejeztem be ezt az animét és megkel mondjam nem bántam meg hogy elkezdtem. Az anime kicsit hajazz alap ötletben a Mirai Nikkire és a Hunter x Hunter vadász vizsga részeire is. Lehet pont ezért nyerte el a tetszésem. Állítólag már a második évad is készül,…..
Anime is the best Csapó 2 2013.07.25 22:04:54
Igen, ez vagyok én. :D Három-négy poszt után megunom, amit csinálok, aztán belekezdek egy új blogba. De most itt folytatom, de más lesz, mint eddig volt, mert rájöttem, hogy annak semmi értelme. Nem is mutatja mindegyik képet, amit kiteszek, mert nem tudom, hogyan kell gépről…..
Na tessék, az első nyári szezonos animém. Jól kezdtem a szezont, ez a baromság nagyon bejövős. XD Azt hittem nem lesz nagy történet, de talán kerek egész is lehet belőle. Uraharashop-ról fogom letölteni ezentúl, mert tetszik, ahogy fordítanak, főleg az, hogy a szereplők szövege…..
Anime is the best Nagyon fanoknak 2013.06.26 22:31:44
Nagyon várom a Brothers Conflict-et. NAGYON! Volt egy olyan elvetemült ötletem, hogy én márpedig le akarom tölteni a visual noveljét, de sajnos ehhez én kevés vagyok. De nem adtam fel, és (ha letölteni nem is tudtam) megtaláltam youtube-on, nem túl jó minőségben, japánul. :D Az…..
Csak én vagyok úgy, hogy ha felkelti egy anime az érdeklődésemet, alig bírom kivárni az első rész megjelenését? Ilyenkor általában nekiülök, és elkezdem a mangát olvasni. Persze angolul, mert amekkora szerencsém van, pont az nincs lefordítva magyarra, ami engem érdekel. Szóval…..
Egy kicsit böngészgettem a neten, hátha érthetőbb lesz számomra az Uchouten Kazoku világa. Ezt találtam: Tengu: neve eredetileg egy kínai kutyadémontól (Tiangou) ered, angolul is heavenly dog-ként nevezik. Hogy ebből a „mennyei kutyából” hogyan lett később madárszerű lény,…..
Ez a rész lehet, hogy a fiúknak nem fog tetszeni, de nekem nagyon is. :D Három animét emelnék ki a sok közül (Brothers Conflict, Free! és Makai Ouji), amiben csupa-csupa helyes srác játssza a főszerepet. Kezdjük is a legbishibb bishikkel, azaz Brothers Conflict: Ugye elvileg 11 Asahina…..
Anime is the best Elöljáróban 2013.06.23 18:17:12
Nos, már régóta akartam valami nagyszabásút alkotni, és imádok tervezgetni, rendszerezni dolgokat. Szóval úgy döntöttem, hogy írok egy saját, külön bejáratú animés blogot, amin azokat az animéket vesézem ki, amiket nézek. :) Bár lesz itt még szó mangákról, esetleg…..