Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NAHNEA (törölt)

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombathelyi hír:http://www.alon.hu/szcientologusok-mar-az-iskolakban-vannak..
NAHNEA (törölt) 2012.05.29 22:20:14
@NAHNEA:

Hubbardot úgy kell olvasni , mint egy sci-fit vagy egy fantasyt , aki komolyan veszi az pórul járhat , viszont tanulni bármilyen könyvből , bérmely meséből lehet.
NAHNEA (törölt) 2012.05.29 08:23:06
@Ammónia73:

" A szóban forgó könyvet csak úgy rásózta valaki az anyukájára. "

Egy régi ismerőse volt , akiből dianetikus lett.
Több , mint 10 évvel ezelött kapta a könyvet.Akkortájt a hölgy elég sok szóróanyagot hordott ki , amolyan aktivista volt , nem tudom mi lehet most vele.Szerintem jobban jár az , aki inkább a helyi misszióban publikként dianetikus , mintha inna , mint a gödény.Szóval nem kell emögött semmi extrát látni , anyám kapott promóba egy könyvet valakitől és ennyi.Anyukámat nem érdekelte a téma , bár ez a puhafedeles régi könyv a mai napi ott van a polcán.

Magyarország lakosságának 10%-a alkoholista és szerintem inkább ezzel kéne foglalkozni , mint azzal , hogy mit csinálnak a szcientológusok.
Elég sokat járok külföldön és nagyon fontolgatom , hogy itt hagyom az országot.A magyaros átlag életérzés a tónusskála alacsony tartományaiban van és a magyarok nem akarnak feljönni rajt.

Tovább olvastam :

Russel Miller: Az arcátlan messiás

A könyv nagyon jól van megírva és nekem egyre szimpatikusabb ez a Ron.Egy zseni volt , magasan az átlag felett , kivételes ember , ritkaság az ilyen.A könyvei nagyon jók én élvezem őket.Az hogy a scientológiai egyház mit csinál és mit nem azt nem tudom , de egy biztos:

Ron egy igazi lángelme volt.

A Biblia sem értéktelen könyv és azért , mert vannak mindenféle idióta egyházak , az még nem teszi értéktelenné ezt az ókori szöveggyűjteményt , ami szerintem az egyik első pszichológiakönyvnek tekinthető.

Ron technikái működnek , kipróbáltam egyet , kettőt belőlük.A Híd létezik és működik.
NAHNEA (törölt) 2012.05.29 22:17:36
@dubai_tennis:

Meglepően durva.
Ezt teszi az egyház.
Ennyit tud a szekta , ennyit tud az auditoruk.
Semmit.Nyilván az egyház egy valag aberrált , aki szcientológusnak képzeli magát meg auditornak.Az eredmények önmagukért beszélnek.
Az egykori Commodore Világ levelezési rovata előtt tisztelegve ezt a nevet adtam a levelezési rovatunknak. Íme válogatás a közelmúlt szcientológia körleveleiből. Az emaileket eredeti formájukban, az eredeti tördeléssel és szöveggel adom közre.Figyelem! 10 éven belül Clear lesz…..