Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangmanjury

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Newsday beszélgetése Steven Tyler-rel és Joe Perry-vel: Ennyi slágerrel a hátatok mögött nagy rajtatok a nyomás, mikor stúdióba vonultok? Tyler: A vérünkben van a rivalizálás, ha ilyen helyzetbe kerülünk, feltámad bennünk a versenyszellem. Egy olyan monumentális lemez…..
hangmanjury 2012.06.28 12:14:40
Jóllehet Tom Hamilton nemrég még októbert jelölte meg az Aerosmith új stúdiólemeze, a Music From Another Dimension megjelenési dátumaként, egy New York-i rádióadó ma közzétett híre szerint a zenekar egyenesen novemberre csúsztatta a korong megjelenését. A menedzsment részéről…..
Aerosmith Blog A nap videója 2012.06.19 08:55:00
Steven sokkoló felfedezést tesz a szombat esti koncertkezdés előtt: ..
hangmanjury 2012.06.22 12:17:21
@schjani: Tom Hamilton fantasztikus lábbelijét :)
Futóblog Esőben futás 2008.12.18 08:21:15
A Keltsünk Elmebeteg Benyomást versenyen mindenképpen előkelő helyen áll az esőben futás. Az ember beöltözik, elindítja az ős-Aerosmith Done With Mirrors című lemezét, a liftre várva ugrál egy kicsit, majd odalent diadalmasan kiszalad a kapun: megérkezett a Kompromisszummentes…..
Valóságos Aerosmith áradat zúdult ránk a magyar idő szerdáról csütörtökre virradó éjszaka. A stúdió komolyan vette a teljes hírzárlatot, de az Idol fellépést követően rögtön megnyíltak az információs csatornák, így végre minden részletet megtudhattunk a zenekar új…..