Regisztráció Blogot indítok
Adatok
don padrafos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom milliók anyáznak, hogy nem tudják iPhone-ról vezérelni az IPTV-jüket, de minthogy ez a prémium szolgáltatás része a T-Home-nál, ami 2 hónapja nem működik, itt a helye: Egy közel két hónapja nem működő szolgáltatással kapcsolatban írok Önöknek, kérem jelentessék…..
don padrafos 2012.05.24 10:35:04
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Sose értettem miért nem fognak éhezni Afrikában, ha megeszem a főzeléket, vagy ha nincs legóm:D

A csukós kérdéshez meg: na most adtál egy fordulatot a problémámnak. Most már nem csak a saját elmeállapotomon filózhatok, hanem azon is, hogy akik becsuktak azok őrültek e? Mert ugye: 1. ők őrültek és én is őrölt vagyok 2. egyikőnk se az 3. csak én 4. csak ők 5. egyéb. Igazából csak az első két eset bántana, hiszen akkor nekem ugyanolyan jogom van őket bezárni, mint nekik engem.

A fakocka meg menő, mai napig emlékszek minden darabjára, nagyon imádtam. Amit viszont mai napig irigylek a gyerekektől az a fröccsöntött kismotor, amin csak lökni kell magad. Mekkora szabadság érzést adhat.
don padrafos 2012.05.24 11:33:34
@Manyecska: @Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: ezekbe inkább már bele se...még megfájdul a fejem:D

A név meg hirtelen jött ötlet, tényleg csak az apa jáccik a gyerekkel kérdés tisztázásához regisztráltam:D Utólag bánom, kicsit nemesebb nevet kellett volna ..mondjuk Don Padrafosch.
don padrafos 2012.05.24 10:08:59
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.: Na igen, meg viszonyítás kérdése, hogy akkor most én vagyok bezárva vagy ők vannak kizárva? Véleményem szerint én nem lehetek bezárva, max az ajtó.