Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nahalat Tzadok

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zsidóság fekélye csontvázzá rágta a keresztény magyar népet. A zsidóság sakterkezek alatt vérbe akarta fojtani a magyarságot. A zsidóság valamennyi társadalom fekélye és megölője. A zsidók eszközei a bűn, a csábítás, a prostitúció, a szándékos lélekölés és…..
Vasárnap lezajlottak az erdélyi választások. Sok meglepetés nem történt, Victor Pontáék ballib pártszövetsége akkorát tarolt, mint nálunk a Fidesz két éve, a különbség csak annyi, hogy nekik a kétharmadhoz szükségük lesz a magyar pártra, az RMDSZ-re is. Itt azonban érdemes…..
A Rogán kiállt! Kiállt és megmondta: megvédi a kormány a Magyarokat a szélsőjobbtól. Hát ennek nagyon örülök! Né'mmá! Leesett nekik... Tutira észrevették, hogy van ott a Parlamentben egy jobbik, aki olyan agyrémekkel mérgezi a nép "nyitottabb" felét, amik már akkor is mocsok…..
Papírunk van arról, hogy jó úton jár a magyar gazdaság, hazudja arcunkba a Vezér, de sajna az ámokfutásáról kiállított legfrissebb európai bizonyítvány nyomán inkább az a kézenfekvő következtetés: kibaszott nagy mákunk van, hogy beléptünk az unióba. Elég röhejes, hogy…..
Nahalat Tzadok 2012.11.10 06:46:21
@Csacsicska: - idióta szélsőséges antiszemita köcsög vagy ! Szerinted a Fradi B közép félmillió magyar emberből áll ? 2006 októberében kommandosókat vettetek be a tisztességes üneplőkkel szemben, sőt kölcsökért a gyurcsányi és apró bandája szlovák verőlegényeket is, olyanokat akiket magyargyülőleten és antiszemitizmuson neveltek. 2006-ban újra le akarták verni a forradalmat ! Nem sikerült !!!
Versenyben van a "Minden idők legcinikusabb politikusi nyilatkozata" címért Orbán Viktor keddi kijelentése az Európai Bíróság Magyarországot elmarasztaló döntéséről, miszerint "Régen láttam olyat, hogy a döglött kutyát fejbe vágják." A miniszterelnök ezt úgy érti, hogy a…..
Nahalat Tzadok 2012.11.07 10:45:15
@elwood: - miért nem Biblia-i hasonlattal jössz ? egy-két ezer év távlatából bármi mindegy. Ahogy közvetve gyalázod a történelmi múltat tipikusan bolsevik gondolkodásra vall !
Szlovákia-Magyarország 2:0! Bős-Nagymaros után újabb összecsapáson igazoltuk a papírformát, ahogy azt az előzetes latolgatások alapján sejteni lehetett, sallangmentesen lehoztuk Brüsszelben a meccset. A dotoho birtokába jutott néhány kép, hogyan égette magát a magyar…..
Valamikor a Videoton VIP-páholyában megejtett tökmagköpködés környékén Orbán Viktor már tudta, hogy megalázta a saját hazáját, odadobta mindannyiunk becsületét. Ha igazak a hírek, hogy Azerbajdzsán akkora értékben venne a csőd szélén egyensúlyozó országtól magyar…..
Nahalat Tzadok 2012.09.01 10:58:47
@SzaGyu: Orbán Viktor Európa Kennedyje David Cameron szerint. Az azeriekkel rokon nép a magyar, sajnos itt az örmények a húnyók.
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Nahalat Tzadok 2012.08.18 02:23:39
@kovi1970: Szerintem a szlovákok utálják a magyarokat és nem a magyarok a szlovákokat. A szlovák egy fasiszta nép !
Valamikor a 90-es években, ha valaki felvetette, hogy a hunoktól származunk, kiválasztott ázsiai nép vagyunk, szelíd sajnálattal átitatott megértéssel néztünk rá, mint egy injekciós királypártira, sejtettük: a közelben MIÉP-gyűlést tartanak. Manapság a szittyák a Kurultájon…..
A demokrácia ugye arról szól, hogy semmilyen indokolatlan akadályt nem állítunk a szabad és egyenlő választójog gyakorlása elé. Nincs értelmiségi cenzus, mert politikai kérdésekben a műveltebbek nem feltétlenül bölcsebbek, hiába dübörögnek a déerek (lásd szabadon…..
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
Nahalat Tzadok 2012.07.29 15:35:58
@glaci ph 5.5 álompolgár: Előbb itt van még dolgom, a sok antiszemita goj köcsögöt, akik Orbánt zsidózzák, cigányozzák, anyázzák még rendbe kell tegyem ! Na jöhet a nocsokáradat... kibirom balosnácik !
Nahalat Tzadok 2012.07.29 15:43:59
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: - a nevem szerinted nem zsidó ? Lehet. Héberül csak annyit jelent hogy a szent ember, habár a szent nem igazán jó kifejezés erre. Na most jöhet a mocsokáradat újra, Orbánt is zsidózhatjátok. Ha én kibirom valószinüleg Ő is.
A Központi Nyomozó Főügyészség bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást Gyurcsány Ferenccel szemben a sukorói telekcsere ügyében - kitűnő alkalom exminiszterelnökünknek az újbóli sajtóhadjáratra, vádaskodásra, a baráti sajtó beizzítására. Bizonyítottság…..
Nahalat Tzadok 2012.07.21 18:18:45
@Démonmac1: - ha ott álltál ahol az antiszemita gyurcsányi akkor te is egy látens náci vagy, persze hogy ott volt a Dunaparton is, rugdosta a cipőket a vízbe...úgy látom tele van Pest nyílasokkal te is az vagy !
Nahalat Tzadok 2012.07.21 18:22:12
Varánusz A gesztuspolitika ára 2012.05.22 05:20:00
 Orbán Viktor a kasszához fárad és fizet. A vicc az, a számlát magának írta, az árat magának szabta, az ügy mégis tiszta ráfizetés. Mert az úgy megy, hogy ha valaki teljesítmény helyett gesztusokkal kormányoz, akkor minden döntése mögött a gesztust keressük. Ha…..
Nahalat Tzadok 2012.05.26 11:23:00
@Fabius: Dániel Péter gyalázta meg a Mártir emlékművet is !
Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd…..
Európa egyik legfigyelemreméltóbb teljesítménye a rasszizmus és az antiszemitizmus elleni küzdelemben következett be: amikor amatőr és hivatásos gyűlölködők e jelenségről beszélnek, szinte kivétel nélkül, múlt időben mondják: a németek elkövették a holokausztot. Európa a…..