Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nakhla

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2012 Felemelkedés + 2012.07.05 03:22:00
Kedves Olvasók, visszatértem a csodás Balatonról, múlt péntek óta nem voltam számítógép közelben, úgyhogy ma felderítem mik történtek az elmúlt 6 nap folyamán, aztán mielőbb összerakok egy frissítést. FehérVándor..
Nakhla 2012.07.05 21:10:45
Kedves Olvasók, a cikk végén Miczo barátom magyarázatai szerepelnek.   Uránusz-Plútó kvadrát- Arkhón aktivitás Írta: Cobra Fordította: FehérVándor Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/06/normal-0-microsoftinternetexplorer4_25.html Eredetileg megjelent:…..
Nakhla 2012.06.28 16:08:23
@Hodiel: Köszönöm a linket. Amint elolvastam, óriási izgalom fogott el. :) Én pont Balatonon leszek de remélem ott is fogok tudni értesülést szerezni mindenről.

A fordítást is nagyon köszönöm !!
Kedves Olvasók, Személy szerint sosem éreztem ilyen intenzíven azt, hogy 'valami van a levegőben'. Reméljük a következő 3-4 hónap folyamán tényleg történik valami mindenki számára érzékelhető esemény. Mivel sok negatív energiának kell távoznia belőlünk, ezért ezek…..
Kedves Olvasók,Cobra a biztonságának érdekében, hangtorzító rendszeren keresztül beszélt, ez elsőre  furcsa lehet, kicsit mintha Darth Vadert hallanánk, de egy perc után már észre sem veszed. Nekem sokakkal egyetemben rendkívül jó érzés volt hallgatni, olyan szeretetet, nyugalmat…..
Kedves Olvasók,Számos bejegyzésünkben utalunk már rá és legtöbbször magától értetődőnek kezeljük, hogy létezik intelligens élet rajtunk kívül az Univerzumban. Miért csak a mi kiváltságunk lenne a létezés, amikor körülbelül 200milliárd galaxis létezéséről van…..