Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Búval Bélelt Béla

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs olyan férfi, akinek nem szorul össze az ánusza egészen apróra attól a gondolattól, hogy esetleg sittre vágják, ahol jóindulatúnak nem mondható mosollyal az arcán fogadja egy kétméteres, kivarrt állat, és még a nyálát is csorgatja hozzá egy kicsit. A börtönös dokureality…..
Búval Bélelt Béla 2013.03.17 12:53:01
@Bloodscalp: Ki(k)re gondolsz?
A film úgy egy nagy rakás gőzölgő fostalicska, ahogy van. A trailer alapján elég jónak tűnt, a Tükröm, tükröm után meg pláne, amiben a harcsa szájú Julia Roberts "játszik", de még így sem sikerült megütnie az egyszer nézhető filmek színvonalát. A sztori ugye adja magát,…..
Búval Bélelt Béla 2012.09.10 17:59:01
@Scale Sand: Igen, ez a te egyéni szociális problémád. És valójában a a panaszodban leírtakkal megérvelem, hogy egy blogger miért írhat úgy ahogy neki tetszik. Mert ez a kibaszott internet, ahol a nő gyalázó pornótól a legcukibb kiscicáig mindent megtalálhat az ember. A blogokra nem érvényes a cenzúra, hát a szerzőnek miért kellene a saját stílusától eltérő hangnemben megszólalnia?

Plusz szerintem elég visszafogott volt önmagához képest (lásd egyéb spoiler bejegyzések, vagy Kaliforgia, Fald fel Amerikát!, Csajok, Dallas 2.0 hogyvolt.blog.hu-s bejegyzéseket).
Peter Parker (Andrew Garfield) egy pókcsípésnek köszönhetően kőbunkó lesz olyannyira, hogy sikerül megleckéztetnie a suli menő gyerekét, meg halálba taszítania saját bácsikáját, plusz segít egy őrült hüllőmániás tudósnak, megfőzni a gyíkemberré válás receptjét.  A…..
Búval Bélelt Béla 2012.07.17 11:03:55
Búval Bélelt Béla 2012.07.17 11:09:35
@doggfather: Az igaz. De mégis csak csóri Batmant basztatják ezzel, hogy "az én szintemre kell süllyedned, hogy legyőzhess."
A Watchmen-ben Rorschach megölt pár muksót, de mondjuk ő nem is az a kimondottan echte szuperhős