Regisztráció Blogot indítok
Adatok
darage82

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Corey felfedi a náci Németország irányítóiból és a hozzájuk köthető titkos társaságokból alakult ún. Szakadár Civilizáció eredetét. Ez a csoport a II. Világháború után egyezményeket kötött az USA-val, szövetségre lépett több földönkívüli fajjal, majd teljes…..
Kedves Olvasók, gondoltam időrendben december 21-től mostanáig haladva, sorra kezdem lefordítani a fontosabb írásokat Cobrától, de mivel ez a kettő most aktuális, ezekkel kezdtem. Az igazat megvallva én úgy látom továbbra is, hogy létezik valamiféle akcióterv, akciósorozat, amit…..
darage82 2013.07.26 08:46:33
Sziasztok!
Cobra legújabb frissítésében (
2012portal.blogspot.hu/2013/07/make-this-viral-liberation-of-egypt.html) írja, hogy az Egyiptomban éppen zajló események, és azok eredménye nagy mértékben hozzájárul az Eseményhez vezető úthoz. A fekete nemesség vezetői (Pallavicini család) által is irányított Muszlim Testvériség épp zavargásokat készül kirobbantani, ami egy civil háborúhoz vezetne. Az egyiptomi Pozitív Hadsereg, akik taktikai támogatást kapnak az Ellenállási Mozgalomtól, Pozitív Templomosoktól és a Fehér Sárkány Közösségtől is, elhatározták, hogy lépéseket tesznek. Ebből az okból Sisi tábornok Egyiptom nemzetéhez intézte kérését, hogy tiltakozzanak ezen terrorista szerveződések ellen. Amint Egyiptom nemzete erre válaszol, a Pozitív Hadsereg elindítja a jezsuita támogatású milíciák eltávolítását célzó akciót.
A helyzet harmonizálására, és minél békésebb lefolyására a Fény erői azt kérték, hogy a Felszabadító Meditációval annyi ember támogassa Egyiptom nemzetét, amennyi csak lehetséges. Ez sürgős, és fontos hogy terjesszétek Ti is!

******
A meditáció ma, július 26-án, Cairo idő szerint (egyben magyar idő szerint is) 17:00-kor veszi kezdetét.
******

Mint azt már biztos tudjátok, egy nagyon erős Fényportál nyílik július 29-én (4.bp.blogspot.com/-Lafu-VCV4t0/UfG2QFrl8QI/AAAAAAAABJo/Qe2pnOYdSpY/s1600/maat.jpg)

A mai 26-dikai nappal kezdődően egészen 29-dikéig egy nagyon érzékeny időszak jön, ami eldönti Egyiptom sorsát és az Eseményhez vezető utat is nagy mértékben meghatározza. Mindezek alapján a Fény erői az kérik, hogy a július 29-ig minden nap délután 17:00-kor folytassuk ezt a meditációt, különösen "nyomatékosítva" azt a mai (26.) és a hétfői (29.) napokon.

Az események gyorsan követni fogják egymást, az egyiptomi hadsereg szombatig adott időt a Muszlim Testvériségnek, hogy beleegyezhessen egy politikai békeegyeztető folyamatba.

A Fény győzedelmeskedni fog!
Kedves Olvasók, Sajnos ez egy ad hoc jelleggel született írás, most kaptam Benedictustól a fordítást, én korábban nem tudtam kirakni. Ehhez nem tartozott leírás Cobrától, csak linkelt különböző oldalakat, az instrukciókat egy másik, 1992 óta aktív csoportosulás honlapján…..
darage82 2012.11.09 13:16:11
@zazuma:
+ India (!) + Szudán + Örményország..

Ebben a topicban összeszedték, hogy jelenleg hogy állunk:
www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2933

Az olasz parlament is tartott ülést erről a technológiáról (olasz nyelvű):
hearthaware.wordpress.com/2012/11/08/interrogazione-parlamentare-sulla-tecnologia-keshe/
Kedves Olvasók, fogadjátok szeretettel az interjú 2. részét. A beszélgetés július 3.-án zajlott, azóta egy-két dolog megváltozhatott, hamarosan várható új interjú.. Javaslom, mindenki használja a saját intuicióját / belső iránytűjét annak eldöntésére mennyiben fedik a…..