Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laszlofiam

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy sorozatban van a frissen nívódíjat kapott Tények. Még egy nap se telt el azóta, hogy a Magyarországot elítélő Sargentini-jelentés megszavazása után rávilágítottak, hogy valójában Orbán Viktort Európa-szerte tömegek éltetik, máris dobtak egy újabb erős anyagot. Ezúttal egy jól bejáratott témát…..
laszlofiam 2018.09.14 08:30:31
-ha
Bár a House of Cards (nálunk Kártyavár) alkotói természetesen azt mondták, a világért sem azért tették ki Kevin Spacey-t a sorozatból, mert 14 éves és idősebb fiúk zaklatásával vádolták meg, hanem mert hát már amúgy is pont ki akarták rúgni, és bár nyilván most is azt mondanák, a most kijött,…..
laszlofiam 2018.09.06 09:00:14
@sixx: "Ja, és minden, a poszthoz érdemben hozzá nem szóló, offtopic, nyelvtannáci, gyalázkodó és/vagy személyeskedő kommentet figyelmeztetés nélkül törlünk."

Most nem kéne törölnöd a saját kommented? :)
Kék, szűk póló, nagy, kopasz fej, körben pálmák, lent a színes Nike - igen, ez itten Gólem, kérem szépen, és mondja nagy lendülettel, hogy Pjotrnak fingja nincs arról, kivel basszon ki, ezért a kanok majd egy randin győzik meg arról, hogy ki legyen a szopóroller Vettelje ezen a…..
laszlofiam 2015.04.24 12:00:48
@tomfree: szerintem ez azért esélytelen, mert a Bence spoilerezett egy elég nagyot instán, hogy 3an ülnek a reptéren: Bence, Peti, Patrik. persze ez lehetett kifelé is de nem úgy tűnt
laszlofiam 2015.04.24 12:12:44
@akdestroyer: a végceremóniát vágom, néztem a viasaton is. viszont ott sem az összes játékos van ott, aki benne volt az évadban, hanem páran akik sokáig bentvoltak, vagy a vége előtt estek ki. nem hinném, hogy az összes agyhalottat kint nyaraltatnák még 3-4 hétig, hanem csak azt a párat, aki a végén is ott lesz.
viszont ha peti kibaszta volna bencét, vagy patrikot, akkor biztos nem selfiezgetnének együtt
laszlofiam 2015.04.24 12:19:19
@kszanaksz: elég barnának tűnnek. aztán lehet csak túlkombinálom
instagram.com/p/1C8_0eOrhU/
Meghal Brian, a Family Guy kutyája. (Ha valaki esetleg nem tudná: a Family Guy egy amerikai rajzfilmsorozat, Quahog városában játszódik és egy öttagú család mindennapjait követi nyomon. A család kutyája volt Brian, az egyik legnépszerűbb szereplő. A sorozat…..
laszlofiam 2013.11.25 14:55:30
@dr. Aullah: Te idióta. Ha nem nézed a sorozatot, akkor miért kommentálod a kutya halálát. Aki az első résztől fogva nézi, annak valszeg érdekes lesz, hogy Brian, aki minden részben játszott eddig, többet nem lesz.
Elmentünk megnézni az Éden záróbulit, találkoztunk játékosokkal, a közönségben akadtak fogalmatlan arcok és képben lévők, Éden Ádám legórta Éden Mátét, és kiderült, miért nem vette elő Moby Dicket Éden Kristóf.…..
hogyvolt Éden hotel - 2x46 2012.05.23 05:00:00
Ott hagytuk abba tegnap, hogy bejöttek a régiek és máris tartották a markukat, pénzért lehet tőlük szavazatot venni, broáf. Hiper kivetkőzött önmagából, Nyóvötvenes Alexa meg beleült Dávid farkába, és ha kizsarol egymiskát a döntősökből, simán ő jár legjobban a bulival.…..