Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BG

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RE:blog Plágium 2012.01.30 12:35:00
A Schmitt Pál féle plágium-ügyet nem kell bemutatni. Mindenki hallott róla, mindenkinek van véleménye; én itt és most nem kívánok véleményt mondani. (Sejthetitek hogy nevetségesen siralmasan szánalmas.) Viszont az Origo nemrég közölt egy cikket, amiben bemutatják a magyar…..
Nem törődöm sem a szerzői jogokkal, sem a saját időmmel: egyszerűen az összes fülszöveget és képet egyenként lementettem az Index galériájából, hogy ide beillesszem, mert ez történelmi pillanat a humánökológia szempontjából. Ez a humánökológia mesterszak az ELTÉn,…..
Először is! Nem véletlenül írtuk ezt meg az Élőlánccal közösen! Ez sem véletlenül lett kiadva! Ennek ellenére New Yorki bioetikus is tud hülyeséget terjeszteni! Kérdés, hogy magától, vagy szponzoráció is van a dologban....? Válaszom a Bioetika blognak GMO ügyben: avagy a…..
Sikeres lehet-e egy történet egy olyan weboldalról, amit mindenki ismer. Sikeres lehet-e egy film pár folyamatosan a gép előtt ülő programozóról? Mint látjuk, sikerült a közönség mellett a kritikusok elismerését is sikerült enyerni. Most nem is a filmről, hanem magáról a…..
A greenr-t egyetemet végzett fiatalemberek írják. Minden mondatukra legalább egy jegyzettankönyvnyi háttéranyag szolgálja a tudást. Itt mi megoldásokat keresünk, és én minden további nélkül ki fogok dobni bárkit, aki kommentjében olyat próbál trollkodni, hogy:- nincs…..
A haladás felkent papjai (a liberális értelmiség) annyira belebonyolódtak a maguk által kreált kategóriák és értelmezési keretek rengetegébe, hogy képtelenek kiutat találni belőlük: mindezen kategóriák kiüresedtek, jelentés nélkül maradtak. A sokat bírált „politikai…..
BG 2009.04.08 17:47:23