Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coPista

5 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
coPista 2012.09.07 10:00:40
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Világos, hogy több szempontból is "szarban a haza" . Van egy gazdasági kérdésekben teljesen inkompetens kormányunk és gazdasági miniszterünk, és egy olyan kormányunk, amely a diplomáciát tekintve hihetetlenül analfabétának mutatkozik. De emellett azt se feledjük el hogy az IMF még egy országot sem bírt kihúzni a szarból, sőt! Mindenhol ideiglenes megoldást jelent a jelenlétük. Ha csak a magyar 2008-as példát vesszük alapul, már akkor látszik, hogy hosszú távon egy ilyen kölcsön az államadósság tartós növekedéséhez vezet. Ezért vagyok szkeptikus IMF-kérdésben. Határozott és kompromisszumokra hajlandó, józan gazdaságpolitikával talán el lehetne kezdeni a lyukak befoltozását (lsd. Izland) de ilyen körülmények között nem látok helyes utat.. :(
coPista 2012.09.07 10:25:42
@csizsikpizsik - pique takarodj!: ha jól tudom, Izland épp az IMF-nek és általában a bankoknak mutatott be nem is akárhogy :)
coPista 2012.09.07 10:51:09
@Borenbukk: ajjíí, igen az IMF-ben nem is voltam biztos.. nagyjából vágtam azért amiket leírtál! ;) köszi a nem ócsároló, a tévedésemért nem le "hülybarmozó" kivételesen normális választ! ;)
egyébként @csizsikpizsik - pique takarodj!-ről is hasonló véleménnyel vagyok! Respect!
coPista 2012.07.13 19:10:55
Bár hihetetlennek tűnik, a mindennapok IQ-viharaiban, a passzátszélként süvítő szellemi baklövések kilövellései közepette, a napi rutinszerű ostobaságelhárítások mellet mégiscsak akad olyan történet, élmény, amin még egy kopis is kiakad. A CN-toronyi magasságokban lévő…..
COPYtroll A kopis nem ember 2012.07.07 19:30:00
Meghitt ücsörgés az internet magával ragadó kavalkádja előtt, tizenhétóraötvennyolckor lelkileg fel van készülve a kopis a diadalmenetre, amely a hazafelé vezető utat jelenti, s melynek során kissé megtörve de fejbúbig érő ajakkal löki odébb a nénit a metrónál és…..
COPYtroll Akciójelenet 2012.06.29 13:01:00
Éppen olvasgattam... Hát igen, ha azt jobban el tudod képzelni, a csecsemős képeket nézegettem a facebookon, mivel olyan édik, mint a szacharin. Egészségesen zabálnivalók, nem hizlalnak, ilyenek. Éppen az egyik kis kopasz tüneményt csodáltam reiszoltam rá nyugisan, amikor legnagyobb…..
Délután, igen igen, úgy kora délután dördült el a villám, amikor Tibor sötét alakja megjelent a copy bejáratánál. Tekintete magabiztos volt, mégis zavaros, füléből csorgott a nyála. Félistenként közelített a mit sem sejtő nyomtatóhoz. Hátborzongató sorok…..
COPYtroll Drága Cimboráim! 2012.06.25 09:52:00
Akkor hát útjára indítjuk webes naplónkat, alapértelmezett, fénymásoló-nyomtató módban, színesben, ha kell A/4-esben, ha kell nagyobban, de az tuti, hogy le fog szakadni az arcotok! Ezt még kicsit részletezném... Hajtás után a bal arcod következik! Nem kétséges, hogy magadra…..
A pénzügyminszter az euró bevezetése helyett a pénzügyekben is a restauráció híve. „Hosszú gondolkodás után egyetlen okot tudtunk megnevezni, ami indokolná az euró bevezetését: így újra 3,60 lehetne a kenyér. Ennél több okot nem tudunk mondani” – írta…..
coPista 2012.06.07 14:55:48
@Lencsés István: Pista, te vagy az?! Jól mondd meg nekik, mert ezek itt mind azt hiszik, hogy milpengő lesz! Ezt csak nem hagyhatod! Itt az igazság órája! :)
coPista 2012.06.08 08:31:24
@Lencsés István: Most hogy mondhatsz ilyet, hogy te nem vagy Pista?!!4négy!:= Mikor az István egyik legcukibb becézése a Pista?!;:% éééssssőőőő... milyen irónia??'"§!! mi az az irónia?!(felkiáltójel) és főként... mi az IGAZSÁG?+!
Újra labdarúgó világverseny, újra meccstippelő állatok. A bochumi vadaspark poratkái és a perth-i zsiráfok. Rövid körkép.   "Erik és a haverjai láthatóan a mikroszkopikus görög zászló körül bóklásznak" - kommentálta a poratkák tippjét gondozójuk,…..
coPista 2012.06.07 18:46:15
@Adofizeto: Jóháttőőő... oké! köszi hogy felhívod a figyelmem... egyszerűen szerettem volna megtudni igazmondó cimborámtól, hogy ez a hír valós-e, amit "ez a névtelen blog ( :) )" ismét lehozott. bár kétségtelen, hogy politikai témákban sokkal inkább otthon van az úriember.