Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gr3nTs

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napjaink sikeres vállalkozói nagyon jól tudják, hogy néha nem feltétlenül kell vagyonokat költeni a klasszikus értelembe vett reklámozási módszerekre, hiszen léteznek ennél sokkal költséghatékonyabb, sőt, esetenként akár hatékonyabb lehetőségek is. Erre kínálunk kitűnő alkalmat mi, az 1001…..
Webanalitika Analitika kvíz 2012.12.03 16:10:33
Az emberek nagyobbik része szereti a kvíz játékokat, amikor egy témában képet kapnak tudásukról, hiányosságaikról.Évek óta foglalkozom webanalitikával és még mindig meglep, hogy a felhasználói mennyire nincsenek tisztában azzal, hogy mégis milyen mélységben használják ki az Analytics eszközt és hogy…..
Az Extreme Digital online áruház munkatársat keres központi irodájába Online termékmenedzser munkakörbe. Az online termékmenedzser folyamatosan fejleszti és felügyeli az Extreme Digital webshop működését, a termék gazdájaként felelősséget vállal annak sikeréért,…..
Edényt sóra, tevét nőre, ruhát Take That kazira! Cserebere piacon jártunk, mert bejön az ötlet, de nem árt főbe vésni: ha gagyit viszel, bizony gagyit kapsz. Nagyon mennek mostanában Pesten a különféle alternatív shopping megoldások: bolhapiacok, garázsvásárok és cserebere…..
Nincsenek nagy elvárásaim egy weboldaltól. Ha keresek információt, azt találjam meg. Például nyaraláskor mik azok az infók, amik tuti kellenek, ha valahova oda akarok menni? név és leírás cím és térkép ár és nyitvatartás Annyira bonyolult ez? Valakivel beszélgetek, mond…..
IDDQD Húszéves a PC Guru 2012.06.07 11:15:00
1992 júniusában elindult, és azóta kisebb kilengésekkel ugyan, de tartja magát a nyomtatott gamersajtó egyik oszlopa, a PC Guru. Tavaly nagyjából ilyenkor épp arról volt szó, hogy bedől az újság, még mi is vertünk néhány szeget a lap koporsójába, de soha ne tévedjünk kisebbet…..