Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SeaQR

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Halmozottan hátrányos helyzetű naiv ügyféllel könnyű packázni. A Lurdy Ház melletti kézi autómosóban simán rátukmáltak egy az eredetinél kétszer drágább programot, minthogy nem nézte meg előre a tarifákat:Ma olyan helyre tettem be a lábam - nem először, de a korábbiakban is…..
SeaQR 2012.05.22 14:09:53
Bizony kevésbé felemelő érzés mások taknyos zsepijét, ülés alá rohadt kajamaradékát, használt tamponját szedegetni ki a kocsiból.
Évekig dolgoztam ennél a cégnél és mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra hogy megtartsuk az ügyfeleket. Persze hibák vagy félreértések előfordulnak hisz emberek vagyunk, talán a kedves posztoló is ennek esett áldozatául.
Tisztázásképpen:
- a gumiápolást van aki hasznosnak gondolja van aki nem, de az biztos hogy a gumit nem hagyja kiszáradni és feketén tartja - esztétikailag jól tud kinézni, már annak aki ad erre persze...
- a felnitisztitás nem egyenlő az ápolással. Tisztításnál többek közt a felnire/felnibe égett, fékekről lekopott fémport távolítják el.
- bőrápolást nem kaphattál 4500 Ft-ért, ha mégis akkor az tényleg grátisz volt. (ilyen grátiszokat gyakran kapnak a kedves hölgy ügyfelek ;))
- a 4-es programban vegyszeres előmosás, gőzborotválás, samponos mosás, viaszos kezelés, keréktisztítás ÉS ápolás, és teljes belső takarítás van, műanyagtisztítással. Nem csak annyi amennyit a leírtak szerint neked "halandzsáltak".
- az IMO-t ne hasonlítsuk a kézi autómosókhoz. Van akinek az is elég, azoknak az embereknek hiába mondja bárki, hogy 2 év mosatás után teljesen le van mattulva az autó az apró karcoktól, hogy igénytelen és abszolút nem alapos a mosás. Levegővel leszárítják, amíg 1 helyben állsz első ránézésre szépen mutat a metálfekete Passat-od, de ha mész vele egy kört, a koszos, résekben és falcokban maradt víz végigfolyik az autó oldalán. De nem vesézném tovább.
SeaQR 2012.05.22 14:14:53
@SeaQR:
+1: az autómosók létjogosultságát felesleges megkérdőjelezni, voltak, vannak lesznek. Ennyi erővel az éttermekbe is csak lusta emberek járnak, akik nem hajlandóak maguknak otthon főzni - pedig milyen jó kis családi program.