Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abela

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A cégeknél az IT-arcok rendszerint arra hivatkozva korlátozzák a munkatársaknak a szoftverek telepítését és egyes szájtok elérését, hogy "az biztonsági kockázatot jelent a cég számára". Persze ennél mélyebb, ésszerűbb érvelést nemigen fogunk hallani. Mert ugyan…..
abela 2009.08.28 23:03:26
@abela: ja, és hozzáteszem, nem volt mögötte semmilyen biztonsági megfontolás, ugyanúgy a robotolás kikényszerítése volt a cél, mint annak a szintén komolyan vett szabálynak, hogy a munkához kapcsolódó dolgokon kívül _semmi_ nem lehetett az asztalon. Egy ártatlan napilap sem.
Mondhatni vadiújnak tűnik. Az alanti levélből szereztünk tudomást a létezéséről, semmit se tudunk róla, azon kívül, hogy a Pannon Lapok Társasága indította. Kedvencünk a Majom Lajos nevű júzer, de emiatt senkit se bíztatnánk a belépésre, olvassák inkább a…..
Update20080109: a történet nem kevésbé érdekes folytatása.Vigyázó szemünket JabJab-ra emelve, elsőként osztozom az aggodalmával: "vajon ki az aki legalábbb 500 partnerrel rendelkezik és van sales-es csapata és tapasztalata a lokális piacon? (...) - tudakozó, internet…..