Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kati21

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Köszönet "tompus"-nak a remek leírásért!  Már a foglalás elején meg kell gondolni, hogy miként szeretnénk becsekkolni a járatunkra. Ez a Ryanair-nél azért is lényeges kérdés, mert van képük a reptéri check-in-ért 5€-t elkérni, ami egy akciós jegynél…..
Kati21 2012.05.22 11:53:59
@lokoszt:
Szia!
Segítséget kérnék... Megvettem a jegyet, a pénz el is ment, megvan a foglalási kód is viszont a visszaigazoló mail nem jött meg. Felhívni nem tudom öket, már a fél napom ráment... Mi is az új telefonszámuk, ahol biztosan elérhetök, még ha emeltdíjas is? (Szlovákiárol hívnék)

Köszi
Kati21 2012.05.22 12:33:50
@lokoszt:
Na hogy ki e írta a foglalásnál a Confirmed-et, azt nem tudom, mivel a barátom intézte a dolgot. Csak most tanácstalan vagyok, mert akik már utaztak ryanairrel, mindeki azt mondta, hogy a mailre is szükség van. És a weboldalon sem tudjuk visszanézni, hogy mi a helyzet a repülöjeggyel, nem találja sehogy sem.
Kati21 2012.05.22 13:00:49
@lokoszt:
Na jo, a repulojegyet megtalaltam, sajat hulyesegem vegett nem volt meg eddig. Viszont ez van oda kiirva: Booking is not confirmed until you receive email itinerary. Akkor most hogy is van ez??
Legfelul az van: Flight Reservation Number: ott a kod, ez okes. Aztan Status: CONFIRMED...

Most akkor mi van??? Egyiknel confirmed a masik rogton alatta meg azt irja, hogy visszaigazoló mail nelkul nem!!