Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miertilyenbonyolultez

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még a teljesen elszállt londoni lakáspiacon sem hétköznapi dolog esett meg a minap, amikor a nem a brit fővárosban élők, vagy az ottani viszonyokat nem ismerők számra ép ésszel fel nem fogható körülmények között és áron adtak ki egy lakást. (fotó: EJ Harris) Adott London…..
Nehezen lehetne átlagosnak nevezni mai szerzőnk, Dennis útját, hiszen 16 évesen került ki Angliába, középiskolába. Ahol gyorsan kiderült, hogy 9 év magyarországi iskolai nyelvtanulás messze nem elég arra, hogy fel tudja venni a kinti tempót. Nem adta fel, no meg aztán szerencséje…..
Praxis Édesapám szörnyű halála 2012.08.13 09:45:00
T. Címzett ! Az alábbi történetemet leírtam, és szeretném, ha megjelentetnék. Édesapám 2010-től 2011 tavaszáig járt Kardiológiai ambuláns rendelésre, és szépen helyrejött. Ezután többet nem ment el. 2011. december végén rosszul lett, úgy nézett ki, hogy az arca egyik…..
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Filmdroid TOP 10 mozis űrhajók 2012.05.26 12:00:00
    ”Prometheus Has Landed”. Alig két hét és a mozikba kerül a nyár egyik legjobban várt alkotása, az Alien előzményfilmje amelyben az emberek egy Prometheus nevű hajóval jutnak el az LV-416-os bolygóra. Ma újra a sci-fi világába teszünk kirándulást, jöjjön…..