Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Storz

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világ, amibe beleszületünk Képzeljük el, hogy egy kiránduláson fogunk részt venni. Megjelenhet előttünk egy erdő, hegyvidék, barlangok, vízesés. Látjuk a táj szépségét, de veszélyeit is, főleg akkor, ha nem vagyunk tapasztalt túrázók és fogalmunk sincs arról, mire…..
Filoxenia... Zeusz, az álruhás vendég A vendégszeretetet máig jelölő ősi szó -filoxenia- valójában oximoron, azaz két ellentétes értelmű elem összetétele, amelyben a filia "barátságot", a xenosz pedig egyszerre jelenti az "idegent " és a vendéget is. Zeusz szeretett…..
Storz 2014.11.09 22:51:30
Tavaly május óta tart Kállay-Saunders András ügye és számos cikk jelent meg, mindenféle bizonyíték nélkül arról, hogy verekedésbe keveredett a hajógyári szigeten és súlyos testi sérüléseket okozott. Szeretné végre tisztázni az ügyet és őszintén vallott…..
Március elején, sikeres horgászvizsga után kiváltottam engedélyemet. Azt gondoltam akkor, hogy már itt a tavasz és mehetek is pecázni, pedig nem. Az időjárás előrejelzést  folyamatosan követtem, hogy mikor mondanak végre már tartósabban jó időt.  Most, hogy beléptünk az…..
Január egytől új életet kezdek. Lefokoztatom magam. Segédápolónő szeretnék lenni. Hogy miért? Mert mérges és fáradt vagyok. Egyetlen majdnem felnőtt gyermekem szerint úgy nézek ki néha, mint egy kifacsart citrom, ráadásul alulfizetett, és túlhajszolt vagyok. Apósom,…..