Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szaki93

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor dönteni kényszerülsz saját meccseidből szelektálni, a nagyobb szorzók részesüljenek előnyben, mert paradox az egész mixelgetés ! (andros)..
szaki93 2016.09.15 15:44:04
Feyenoord - Manchester United X2

Ehhez nem tennék sokat hozzá, megteszi helyettem Mourinho.

"Ez nem az a kiírás, amit a Manchester United szeretne" - ismerte el. "Ez nem az a kiírás, amit én szeretnék, és nem az, amelyre a játékosok vágynak. Ez egy olyan verseny, ahol most vagyunk és ez a valóság. Tisztelettel kell tekintenünk erre a versenyre. Úgy vélem jól akarunk teljesíteni a sorozatban, és egy olyan méretű klubnak, mint a miénk jól kell teljesítenie, nem eshet ki a csoportkörben."

"Szeretnénk ezt a sorozatot megnyerni" - tette hozzá. "Ezt nehéz lesz véghez vinni, de egyszerű így érezni és kimondani. Ezen a módon szeretnénk megközelíteni ezt a kiírást. A holnapi egy fontos meccs számunkra. Meg kell találunk azt a motivációt, amit én már magamban megtaláltam, és ezt át kell adnom a játékosoknak, hiszen tudom, hogy nem minden focista számára nagy álom az Európa-liga."

"De nem a Bajnokok Ligájában vagyunk, szóval meg kell találnod a motivációd abban a sorozatban, melyben szerepelsz. Az üzenetem a játékosaimnak maga az, hogy kiket hoztam; nagyon jó keretet hoztam és egy nagyon jó csapatot fogok szerepeltetni."

"Úgy gondolom, ezt az üzenetet szeretném adni nekik. Ahelyett, hogy gyerekekkel veszítenénk, inkább tapaszalatot adunk számukra, esélyt [Axel] Tuanzebének és a többi nagyszerű srácnak a csapatban, de ez talán rossz üzenet lenne tőlem a játékosaimnak."

"Megpróbáljuk megnyerni a meccset, és azzal a csapattal játszani, amiről azt gondoljuk, hogy a legjobb. Nagyon fontos mérkőzés áll előttünk vasárnap is. Egy időben két mérkőzést is figyelembe veszek, de ez csak én vagyok, nem ők."

Ez sokat elárul a mai meccshez való hozzáállásról, én bízok Mourinho-ban, abban, hogy tényleg fontos neki ez a meccs. Vendégre nem merném behúzni, a Maccabi meccset evvel együtt rakom meg, nincs értelme kockáztatni. A két meccsből együttesen kijön egy 2-es odds, az teljesen jó. Az X2-ben így már van érték.
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni,rakunk valamit,vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
szaki93 2013.09.21 13:01:50
@MrChelsea: A Hannover legjobb játékosa Huszti Szabolcs, és ő nem hiányzik, de valóban van egy fontos hiányzó, Diouf!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem az a lényeg ki mennyivel játszik, hanem az, hogy kiválaszd a helyes eseményeket" (Afterforever)..
szaki93 2013.09.17 18:52:47
Bayern München - CSZKA Moszkva H
Azt gondolom, hogy simán megnyerik ezt a meccset, nem feltétlen 4 góllal, de hozni fogják, nem kell félni attól, hogy Guardiola irányítja a csapatot, nagyon jó a keretük, nem lesz gond!

Benfica - Anderlecht ?
Itt alapvetően azt mondanám, hogy nyer a Benfica, hiszen az ő stadionjukban játsszák majd a BL-döntőt, ez külön motiváció, de persze emellett alap elvárás a jó szereplés és egy ilyen kaliberű csapat elleni győzelem!
Azonban sok a hiányzó és mégpedig kezdő 11 játékosokról van szó (Rubén Amorim, Eduardo Salvio, Nicolas Gaitán, Silvio)
Azt gondolom, ki kell várni, hogy mire képes ez a Benfica, és majd később rakni rájuk, ha már tisztában avgyunk azzal, hogy mire is képesek. Abból senki se vonjon le nagy következtetéseket, hogy most a hétvégén elverték a Ferreirat, mert ők egy nagyon széthullott csapat!

Köbenhavn - Juventus V
A Juventus sokkal jobb csapat, a Köbenhavn idén nem találja magát, a bajnokságban 8 forduló alatt csupán 7 pontot gyűjtöttek össze, és ezzel a 10. helyen állnak a bajnokságban, és ők teljesítettek eddig a legrosszabban otthon, tehát a hazai pálya előnye itt szerintem nem sokat ér!
Egyértelmű Juventus győzelmet várok, valószínűleg hendis győzelem lesz, de én nem kockáztatok, így csak simán fogom megrakni!

Galatasaray - Real Madrid ?
Alapvetően azt mondanám, hogy nyer a Real Madrid, de nem meggyőző a játékuk, de a Galatasaraynak sem! Éppen ezért azt gondolom, hogy mindkét gárda szeretne javulást mutatni itt a Bl-ben és itt nem csupán eredményességre gondolok, hanem főleg a mutatott játékra!
Gareth Bale galaktikus ára, és az ezzel a nyakába akasztott nagy elvárás, Casillas helyzete és a sok sérült (főleg védők), Özil eladása azért megnehezíthetik a Real dolgát, így van keresnivalója a Galatasaraynak, tehát kockázatos lenne a Realra fogadni!

Manchester United - Leverkusen ?
Nem rossz csapat a United, de ezt eddig nem sikerült megmutatni a bajnokságban, egyedül a Swansea ellen sikerült jól játszani!
A támadójáték nem az igazi, olyan ötlettelen, beívelgetős, és ez meglátszik az eredményeken is! A védelemre alapvetően azt gondolom nem lehet panasz, nem kapnak sok gólt!
A Leverkusen sok gólos meccseket játszik, adnak és kapnak is rendesen, ez alól a Schalke elleni meccs az eddigi egyetlen kivétel. Azt gondolom jó kis csapatról van szó, megy a támadójáték, de a védelem ingatag!
Éppen ezért azt gondolom, hogy befognak találni a Unitednek, de gólt is fognak tőlük kapni, de hogy a pontok eloszlása hogyan lesz a meccs végére arra nem tudok mit mondani! Ebben a csoportban amúgysem számít abszolút favoritnak a United, szóval csak óvatosan velük, szerintem ki kell itt is várni azt, hogy mire képesek!
Meg ugye hétvégén City ellen rangadó...

Olympiakos - PSG ?
Nem egyszerű meccs, a PSG sokkal jobb csapat, mint az Olympiakos, de ennek ellenére nincsenek kimagasló eredményeik, tehát nem lehet rájuk abszolút favoritként tekinteni! Annyi biztos, hogy a görögök nagyon hajtani fognak, mivel egyáltalán nem számítanak esélyesnek a továbbjutásra, de ha jól sikerülnek az otthoni meccseik, akkor lehet esélyük!
Éppen ezért egy kevés gólos meccset várok, maximum 3 gól, és a legnagyobb esélyt a döntetlenre látom, de nem mernék rá fogadni!

Plzen - Manchester City V
Egyértelmű esélyesként tekintek itt a Cityre, a hétvégén pihentették majdnem a teljes kezdő 11-et, és nem azért, mert a Stoke ellen idegenben elég egy B csapat, hanem, mert kiemelt fontosságú a BL! Ez a mondat most így elsőre tudom elég közhelyesnek tűnhet, de nem az!
A City csúnyán leszerepelt az előző 2 BL kiírásban és ezen muszáj javítani, egy ekkora csapat nem engedheti meg magának, hogy ilyen eredményeket mutasson fel! Ha Pellegrini bizalmat és biztos állást akar, akkor jól kell teljesíteni!
Azt gondolom, hogy a pihentetés egyértelművé teszi a szándékot, és mivel sokkal jobb csapatról beszélünk, mint a Plzen, és van is mit javítani az előző éveken, sima vendég győzelmet várok!

Real Sociedad - Shakhtar Donetsk ?
Ez egy nagyon érdekes összecsapás! Két, alapvetően kiegyenlített csapatról van szó, akik meg akarják lepni a világot!
A Sociedad nem kezdte valami stabilan a bajnokságot, ebben erősen közrejátszik a BL selejtező és maga a csoportkör, úgyhogy semmi messzemenőt nem kell levonni ebből!
A Shakhtar viszont a jó kezdés ellenére, az utolsó 3 meccsét nem tudta megnyerni a bajnokságban, sőt 2-őt el is vesztett belőlük!
A spanyolok és az ukránok is gyengültek a nyáron, a Sociedad eladta Illaramendit, és az edzőjük erdekesebbnek találta a francia bajnokságot a BL-nél és a spanyol bajnokságnál, így továbbállt! A Shakhtartól eligazolt Mkhytarian, Fernandinho, illetve még télen Willian!
Esélyesebbnek látom a Sociedadot, de nem raknám meg őket, itt is meg kell várni, hogy mire képesek, de azért azt gondolom, hogy fognak ezek meglepetéseket okozni mind a 3 csapatnak!
Erre a meccsre azt raknám, hogy mind2 csapat lő gólt, illetve, hogy Sociedad vagy döntetlen!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az, aki azt hiszi, hogy boldogul a többiek nélkül, téved, de az, aki azt hiszi, hogy a többiek nem tudnak boldogulni nélküle, még jobban téved." (sebig)..
szaki93 2013.09.10 19:44:47
Látom nagyon sokan írjátok az Ukrán - Angol X-et, de nem értem miért, az ukránok nagyon belendültek és jól játszanak, és számukra csak a győzelem az elfogadható eredmény! Anglia nem volt képes elverni Moldován és San Marinon kívül mást az eddigi meccsek alatt, sem otthon, sem idegenben!

Angliának jelenleg 15 pontja van 7 meccs alatt, és ők állnak a tabella élén.

Montenegrónak szintén 15 pontja van, DE 8 meccs alatt, ők állnak a 2. helyen.

Ukrajna 14 pontos 7 meccs alatt és a 3. helyen áll.

Ha ma kikapnak az ukránok, akkor gyakorlatilag elúszik minden!

Ha döntetlen lesz az eredmény, akkor feljönnek ugyan a 2. helyre, mivel jobb a gólkülönbségük Montenegróval szemben, de nem lesznek igazán jó pozícióban, mert Angliának 1-el több pontja lesz, mint nekik és egy nagyon szenvedős, izgulós utolsó 2 meccsük lesz, hogy kiharcolják legalább a 2. helyet, amivel ugyebár nem ér véget a játék, mert jön a pót selejtező "gyöngébbnél-gyöngébb" csapatokkal, mint például Franciaország, Horvátország, Svédország... stb.

Ha nyernek, akkor a saját kezükben lesz a továbbjutás és jó előnnyel indulhatnának neki az utolsó két fordulónak, Angliát 2, Montenegrót 3 ponttal előznék meg, és így ha le is X-elnek a lengyelekkel, a jobb egymás elleni gólkülönbséggel, így is maguk mögé szorítanák Angliát és elsőként, selejtező nélkül továbbjuthatnának a VB-re!

Azt gondolom, hogy egy ukrán pokolban, ilyen lehetőséggel a tarsolyukban, saját közönségük előtt, egy hiányzókkal (főleg támadók) felálló Anglia ellen nyerni fognak!

Nem lesz ott Rooney, Welbeck, Sturridge, Lescott, Oxlade-Chamberlain, Phil Jones....

Ukrajna - Anglia H
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! " Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle.. Mindig mosolyogj, és soha ne add fel, még akkor se, ha minden ellened fordul... " (TorpeRaul)..
szaki93 2013.05.13 13:41:56
Hello!

Úgy gondolom, hogy a mai napon 1 igazán jó meccs van, ami a football-t illeti, a Real Sociedad - Granada összecsapás! A hazaiak remek teljesítményt nyújtottak a bajnokság 2. felében, alig találtak legyőzőre, sőt a két nagyágyú ellen is ügyesen szerepeltek, legyőzték otthon a Barcát és idegenben 4:3-ra kaptak ki a Real Madridtól, és ezek nagyon jó eredmények. Ez csupán 2 meccs volt, de a többit is nagyon jól hozta a Sociedad, szép, célratörő játékkal érték el azt, hogy jövőre a BL csoportkörért játszhassanak! Úgy gondolom, hogy a Getafe ellen elszenvedett vereség csupán egy apró kisiklás, amely megtörténik mindenkivel, aki egy hosszú jó sorozatban van. Véleményem szerint a mai meccsen elverik a Granadat, mert szeretnének BL selejtezőt érő helyen végezni, ehhez az kell hogy a mai napon nyerjenek, és mivel képesek rá és meg is érdemlik, hogy a 4. helyen végezzenek szerintem ez a mai meccs sikerülni fog nekik. A Granada célja jelenleg az, hogy bennt maradjanak, most a 16. helyen vannak 35 ponttal megelőzve a 17. Zaragozát, akiknek 34 pontjuk van, és ami a legfontosabb, hogy a Deportivo 32 ponttal 18. tehát kieső helyen van, és mivel ők már lejátszották a maguk meccsét, csak úgy mint a Zaragoza, így hátrébb már nem kerülhet a csapatuk, tehát nagyon nem fognak aggódni a mai meccs miatt, hiszen nem probléma a vereség, számukra ez egy kicsit tét nélküli, ellentétben a Real Sociedaddal, és mivel jobb csapat, mint a Granada, otthon is vannak, illetve nekik nagyon kell a 3 pont és képesek is megszerezni, a tippem erre a mérkőzésre egy teljesen egyértelmű Real Sociedad győzelem!

Tipp: 067 H 1.41
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A tippeket sajnos nem tudjuk befolyásolni, rakunk valamit, vagy bejön vagy nem!!" (mENNYI)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "Minden a fejben dől el !"  (Gepárd)..
szaki93 2013.01.30 14:33:08
Hello!
Sokan írtatok véleményt a mai El Classicoról és ugyan mindhárom kimenetelre esélyeket láttok, a nagy többség Barcelona győzelmet vár, ahogyan én is! Barcelona drukker vagyok, de mint minden meccset függetlenként ítélek meg és így fogadok rá, mivel a fogadásból minden érzelmet ki kell hagyni, de az elveket nem! (a saját(kedvenc) csapatod és nemzeted ellen sosem fogadsz)
A mai meccsel kapcsolatban: Mint már tudjuk a Real Madridnak sok hiányzója van, (Casillas, Pepe, Ramos, Di Maria, Coentrao) ugyanakkor a Barcelonából senki sem hiányzik! Persze komoly előnyt jelent a Realnak, hogy otthon játszik, de egyben hátrányt is, mert a mindent eldöntő második meccs Barcelonában lesz! Ha egy El Classicon ebben a felállásban hiányzók nélkül játszana a két csapat, akkor MOSTMÁR 2013-ban a Madrid az esélyesebb, de ma sok hiányzója van a csapatnak. Másrészt a Realnak el kell döntenie, hogy mit vesz igazán komolyan, mert nehéz találkozók várnak rá az elkövetkezendő hetekben! Florentino Perez 400 ezer eurót ígért minden játékosának, ha megnyerik a BL-t! Erre biztosan mindenki rámozdul majd, de éppen talán emiatt a kupa másodlagos lesz, de nem hagyhatják, (presztizsből) hogy a Barca csak úgy kiejtse őket!
Véleményem szerint, azért alapvetően szoros meccsre van kilátás, de Barcelona győzelmet várok! A Real idén kicsit szétesett belső viszályok vannak (pl. Casillas és Ramos ultimátuma, amit Casillas barátnője igazolt is) és nem motiváltak annyira, a nagy sztárok egói szétszedték a csapatot, és mindezek mellett elkényelmesedtek a játékosok! (tisztelet a kivételeknek) Ugyanakkor, az elmúlt meccseken látható valami javulás, de ha komolyan megnézzük, ebben komoly, szinte majdnem teljes szerepe van Ronaldonak..., így azért ez nem olyan áttörő!
A Barcelonáról viszont szinte csupa jó dolgot tudok mondani, nem akarom őket magasztalni, mindenki látja, hogy mit művelnek a rekordok döntése mellett a rúgott gólok számától kezdve egy előadással felérő látványos, technikás játékig. Velük nincs gond és már nincs rajtuk a spanyol bajnokságban, kupában lévő veretlenség terhe sem! (hála a Sociedadnak)
Jól ismerem a csapatot, minden meccsüket nézem és szerintem a világ valaha volt legjobb csapatát látjuk, és most ők mérkőznek meg egy több sebből vérző, komoly lelki problémákkal küzdő Real Madriddal!
Ezen érvek alapján gondolom úgy, hogy a mai meccset a Barcelona fogja megnyerni! Visca el Barca!!! HAJRÁ SRÁCOK!!!
szaki93 2013.01.30 14:57:31
@feri0915: köszi:)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " Ha érzed tenni kell, ha nem érzed hagyni kell ! "  (TippGirl)..
szaki93 2013.01.24 16:16:14
@^Kriszi^: Nem akarlak megsérteni, de véleményem szerint a sportfogadás alappillére a minőségi meccsekre való fogadás!:) Szaud-Arábia nem tartozik ezek közé:), ha kapsz is tippet ilyen bajnokságból, ne tedd meg!!!
A tippversenyt támogatja a Bet365 - 15.000 Ft sportfogadás bónusz és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a…..
szaki93 2012.12.17 10:30:49
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    "A tipp kezdetét a bátorság, a végét a szerencse vezérli."  (bukméker no.1)..
szaki93 2012.10.27 12:21:35
@ZOZO88: szeretsz veszteni? :)
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nem lehet az,hogy csak adunk, előbb-utóbb nekünk is kapnunk kell!" (szotyis11)..
szaki93 2012.10.23 17:14:33
@detito: a juve sokkal biztosabb
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! " Nem lehet mindíg hatost dobni, de egyest sem ! " (spyghost)..
szaki93 2012.10.03 14:25:00
@MR Lebowszky: sim@DavidVilla022: jó kis mix, de vedd ki belőle a minőségtelen focit, a legutolsót az inter turku meccset!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "A szerencse érdekes dolog. Könnyű elfogadni, mikor neked kedvez. De mikor nem ... igazságtalanságnak hívjuk és árulásnak." (VörösÖrdög)..
szaki93 2012.09.25 18:57:51
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás…..
szaki93 2012.09.01 13:07:18
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el." (andros) ..
szaki93 2012.09.01 12:58:28
@Walter Sobchek: Scott Sinclair nem lépett pályára az eddigi Premier League meccseken, a QPR ellen is csak csereként állt be Dyer helyére.
Ergó, nélküle játszottak ilyen jól! Szóval az ő hiánya valójában nem is hiány, hiszen a játékhoz nem tett hozzá sokat, mivel nem is játszott, ugyan a QPR ellen szerzett egy gólt 5 perccel a beállítása után.
Lényegében az ő hiánya nem számít, erre senki se alapozzon!
szaki93 2012.09.01 12:59:23
@szaki93: kimaradt: a 77. percben cserélték be és a 82-ben lőtte a gólt
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "nie straszne nam losu wyroki dzielnia do przodu staniamy kroka" lengyel átírásról magyarra: "IJESZTŐ SZÁMUNKRA AZ ÍTÉLETEK SORSA, ÁM BÁTRAN LÉPÜNK…..
szaki93 2012.08.31 12:58:24
@Walter Sobchek: ilyet ne írj, hogy Torres ma rosszul fog játszani, mert ez egy buta kijelentés, erre nincs logikus érved :)
Teljes fogadási lista:   Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
szaki93 2012.08.30 15:13:14
@'Casso: ne tedd, ugyan ha lő gólt a Trabzonspor akkor a Vidinek már kettőt kell, de nem fogja hagyni érvényesülni a hazai csapat a törököket. nagyon jól játszottunk idegenben és néztem a legnagyobb helyzeteket, lehetőségeket és bizony a törököknek nem sikerült a meccs. A gólszerzésre igazán szó szerint 1 vagy 2 lehetőség volt és az is a magyarok részéről. Azt gondolom, hogy itthon jó teljesítménnyel, lendülettel meg lehet nyerni a meccset. Jah és fontos, hogy a Trabzonspor edzője nyugodt labdajátékot követel meg majd a játékosaitól (ezt nyilatkozta), másrészt a török csapat nagy sztárja, pontosabban már csak volt! sztárja Burak Yilmaz már nem játszik a csapatban ez is lehet az oka a csapat rosszabb teljesítményének, mert még nem tudták helyettesíteni.
Meccs ide vagy oda, szerintem a Videoton ma megnyeri ezt a meccset és továbbjut az EL főtáblára!
szaki93 2012.08.30 15:15:42
@ÁCSI MILÁNY (72): Fontos, hogy különbséget tegyél a között, hogy: nagyon szeretnéd, hogy egy meccsnek ez legyen a végeredménye
vagy pedig nagy eséllyel a meccsnek ez lesz a végeredménye! :)
A tippversenyt támogatja a Betfair - 20€ ingyen fogadás és a Sportfogadás és tippmix tippek portál! A játék részletes szabályai ITT olvashatóak! fontosabb szabályok: 1. A tipp beírás legkésőbbi időpontja az esemény kezdete előtt 30 perccel! 2. A versenyben a beírás…..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
szaki93 2012.08.29 14:41:45
@Robinho86: igazad van ilyet senki sem mondott, hogy nem akarják megnyerni, te elmondanád az ő helyükben, hogy kb. le se szarják ezt a meccset és a kupát? persze h nem:)
ők sem mondták ki nyíltan, szted mit szólnának a szurkolóik hozzá?:D de látszik rajtuk h ez nekik nem fontos, csak az a baj, h ezek a "nem fontos" meccsek elvesztése lelkileg rosszul hat a csapatra, másrészt a Real nagyon elkényelmesedett, mert a játékosok úgy érzik, hogy mindenkinek megvan a stabil helye a csapatban, nincs másik jobb játékos a keretben, aki vetélytárs lenne (ez igaz is), ezért nincs bomba formában a csapat, majd talán Modric előrébblendítheti ezt az egészet, mert ugye Özillel és Di mariaval egy poszton játszik
am meg általános probléma most a realnál a motiválatlanság és a kedvetlenség, úgy látom, hogy a focimeccsekre a csapat nagy része (mert nem mindenki) úgy tekint, mint kötelező feladat, munka és nem szívesen csinálják
Am ne akadj ki ha eltérő a véleményünk, attól, hogy te Realos vagy és én Barcás attól nem vagyunk ellenségek :)
szaki93 2012.08.29 19:35:35
@bukméker no.1: legyen így ;)