Regisztráció Blogot indítok
Adatok
murci57

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Évmilliókkal ezelőtt meghökkentően furcsa állatok éltek a Földön. Egy elefánt méretű lajhárra, vagy egy bika nagyságú rágcsálóra valószínűleg sokan kíváncsiak lennénk, de valljuk be őszintén, nem szívesen találkoznánk egy vérszomjas, 20 méteres cápával, vagy egy 50…..
És akkor most megint egy kis múltidézés: az egykoron még alig-alig beépített, nagyrészt a pesti polgárok akkor még létező szőlőskertjeit magába foglaló városszéli területen lévő Linien Graben Gasse (Árokvonal utca) és Drey Trommel Gasse (Dob utca) sarkán – ma Rottenbiller…..
Folytatódik sorozatunk a 90-es évek választásairól. Kétharmados kormánytöbbség, Bokros-csomag, visszamondott világkiállítás, Tocsik Márta, „Ami itt van, az nem közbiztonság!” Nézzük, mi mindent köszönhetünk a második szabad választásnak!   MSZP „Hogy a…..
217           Október 15. Csütörtök Rá kell jönnöm, hogy hiányoznak a kutyák.Egyrészt a folyamatos kampózás borzalmasan leszívja az ember energiáit, kutyával könnyebb volt, gyorsabban telt az idő. Másrészt éjjel könnyebb dolgom lett volna.Engem…..
Nem tudom, hogy poén-e vagy sem. Trükkös Photoshop vagy a valóság, de Fejes Attila pár napja küldött levele szerint kalózlobogó alatt jár a BKK hajója. Ahogy írja: "Ma fotóztam a Boráros téren, sajnos csak mobilról, így csak elég pixeles haloványan látszik, de ennek a…..
2011. május 18-án a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) is részt vett az országos katasztrófavédelmi próbariasztás lebonyolításában. A gyakorlat során a katasztrófavédelem közleményeit ("Középföldén óriási árvíz van") a közreműködő médiumok…..