Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hellseher

20 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meglehetősen ünneprontó gondolataim támadtak a napokban, ami mára,- húsvét ide, vagy húsvét oda -  a papírra vetés igényét is felvetette. Főpásztorunk tegnap nagypénteken  a  Via Crucis keresztútját követő misén, ahol a világ bűneit sorolta fel, és azokért ostorozta keresztény testvéreit,…..
Hellseher blogja Úrnapjára! 2015.06.03 10:45:04
Életünk minden perce, minden négyzetcentimétere át van itatva vele,… génjeinkbe van kódolva a keresztény kultúra. Az anyatejjel szívjuk magunkba. Befogadjuk, eggyé válunk vele, s minden gát nélkül mi is tovább adjuk az örökítő anyaggal, gyermekeinken keresztül a szebb, jobb,…..
Hellseher blogja Illatos kert 2015.01.17 12:17:49
          Szolgád vagyok, vagy leszek inkább a rabodnyüszítő kutyád, ha azt akarodvadul tomboló szilaj mén,horkanó, bömbölő zuhatagmely átbukik a szikla pereménIgen rabod, rabszolgád vagyokmindent neked adok,helyetted halok meg a világvégéntaps és zene leszek,…..
Hellseher blogja Ködmönösök 2015.01.12 19:00:03
Azokban az években cseperedtem kamasszá. Akkoriban lehetett, hogy anyám - aki mindig a szigorúbb volt – már nem csinált belőle nagy ügyet, ha későn értem haza. Falunkban még a kilencszázhatvanas évek vége felé is erősen élt a népi hagyományokat, szokásokat követő, s…..
Hellseher blogja A hazugog országa 2015.01.08 16:57:12
Van egy ország, Magyarország, ahol mostanság nagy zűrök, csalfaságok, világraszóló marhaságok történnek. Világ szégyenei leszünk lassan, már mindenki nevet, rosszabb esetben földön fetrengve röhög rajtunk, de mi nem vesszük észre. Még mindig nem látjuk, mert nem akarjuk…..
Karácsonyra kaptam, s íziben el is olvastam, Zuschlag János: Pártházból börtönbe című könyvét. Bevallom, izgatottan lapoztam az oldalakat, nem is tudom mit várva az állítólagos siker könyvtől. Nos, így a végére érve nem csalódtam, illetve csalódtam, mert a könyvből vajmi…..
-EU-fricska- gondolatreptetés, Rui Tavaresnek,…(Tovarisnak) aki portugál zöldpárti EP képviselő, aki a Lisszaboni Szerződés 7. cikkelyét – atombombaként - ránk akarja vetni, aki alelnöke annak a pedofil Daniel Chon Benditnek aki Magyarország egyik legnagyobb ellensége, és aki…..
Hellseher blogja Kilenc óra 2013.03.29 18:57:32
,...már régóta várta, hogy közelebb érjen a menet, ekkor ahogy mellé értek teljes erejéből fejbe dobta Őt egy méretes kővel.A katonák röhögtek, ő pedig kielégülést,boldogságot érzett a megkínzott arc vérbe boruló látványától... Íme itt vagyok... kiterítve,…..
Onnan látszik, hogy jó irány a rezsicsökkentés, hogy ezzel a valóban az embereken segíteni akaró kezdeményezéssel az ellenzéki pártok egyáltalán nem tudnak mit kezdeni. Nincs ez másképp Bajnaiék esetében sem, akik szemmel láthatólag a szakmaiság bolsevista trükkje mögé…..
  Győztek a farkasok!,…legalábbis úgy tűnik, ők vannak nyerésben. Világméretű offenzívába kezdtek a meleg jogi aktivisták, a melegek, az őket támogató „mások”, a nyugati világ egyre jobban erőre kapó liberális politikusai, és nem utolsó sorban és mindezeken felül, - s mint ez egyre jobban…..
Leslie Mandoki a Heti Válasznak adott interjújában azt állítja, a Magyarországgal kapcsolatban az elmúlt két évben megfogalmazott, szélsőségesen túlzó nemzetközi vádak mögött mindössze kilenc magyar közéleti szereplő áll. Ez kétségkívül túlzó leegyszerűsítésnek…..
Hellseher 2013.02.07 15:12:09
@nesin: és mi ezzel a dond? DEmokracia VAN!
…milyen érdekes az élet és milyen aljas a politika! Márai Sándor, aki 1948-ban a magyarországi kommunista berendezkedés elleni tiltakozása jeléül az Egyesült Államokba emigrál és kis megszakításokkal egész életén át ott él, ma újra emigrációba, - ha nem is önszántából,…..
Hellseher blogja Normális? 2012.10.31 09:01:00
...nézem ezt a nagy-nagy igyekezetet, ahogy a remélt koncért tülekednek a magyar pártok, az „elit”.Szánalmas, s egyben tragikomikus. DK-s  Gyurcsánnyal és az orvosilag is hiperaktív Molnár Csabával, aztán a mostanában feltalált Millával, vagy a”libás” Bajnaival, ja és…..
Multikulturális csődről, vagy multikulturális sikerről beszélhetünk Európában a gigantikussá duzzadt gazdasági válság árnyékában, avagy éppen a multi kultúra kiterjedésének megtorpanása okozza minden baj forrását. Azt mondta nem olyan régen egy német hölgyismerősünk, hogy…..
„Europe did not come to the G20 summit in Mexico to receive economic lessons” -nem azért jöttünk a G20-ak találkozójára, hogy kioktassanak bennünket!- fakadt ki ingerülten tegnap a G20-ak mexikói Cabosban  tartott találkozóján Barroso. Az USA, India, Kína, Oroszország, Brazília,…..
Hellseher 2012.06.21 08:10:11
„Sokkterápia” címmel olvasom az egyik hetilapban (Hetek), hogy Ukrajna csupa meglepetés a nyugatiak számára. Nos, mielőtt rátérnék a címhez kapcsolódó rövidke elemzésre elmondom, elsőre az jutott eszembe ezzel kapcsolatban, hogy az EB bajnoksághoz kapcsolódó infrastrukturális fejlesztésekről, történelmi hagyatékok bemutatásáról, műemlékek, urbanizációs különlegességekről, Ukrajnáról, ukrajnaiakról olvashatok a cikkben. Nos, nem tévedtem, valóban ezekről olvashattam, ám teljesen más aspektusban, mint azt vártam.
Emlékezzünk csak vissza az EB futballbajnokság sorsolásra: óriási meglepetés volt Ukrajna jelölése, majd a EB megrendezésének elnyert joga. Szóbeszéd tárgyává vált már akkor is a korrupció, a bunda gyanúja, ám mostanra kiderült,ha nem is ennek a ténye, de az átgondolatlanság mára kellemetlenül és kendőzetlenül fájdalmas valósága igen.
Ukrajna emlékezetes lesz az UEFA számára. Rossz üzlet, a tervezett bevételek mintegy negyede sem fog realizálódni. Nem, mert Ukrajnában, minden a piacon, a híres feketepiacon, a „7km” elnevezésű piacon dől el. Ez a piac Odessza kikötőjétől 7 km –re fekszik és területén 110 db futballpálya férne el. Érthetőbb, ha idézem a cikk szerint adatokkal alátámasztott piaci méreteket és a piac gazdasági potenciálját. Nos, a mértek. Hozzávetőlegesen 60000 ezren dolgoznak napi szinten a piacon , a konténervárosban kereskedő élnek állandó jelleggel, napi forgalma kb. húsz millió euró! A cikk szerzője szerint, noha igen fontos szerepet tölt be a régió kereskedelemében, de az árúk nagy része, többsége hamisítvány, ill. csempészárú.
Nem belemerülve a tovább adatokba, csupán és röviden annyit: itt minden terméknek a hamisított változatát meg lehet szerezni pár perc alatt. Azzal, hogy UEFA előszór próbálkozott Kelet- Európában megrendezni az EB-t, nincs semmi bajom, sokkal inkább van azzal gondom,- mint „Kelet-Európainak”, amit Potdevin Thibaut az UEFA kereskedelmi menedzsere mondott: „szinte lehetetlen felmérni a károkat, nem tudjuk, hogy mennyi hamisítvány van a piacon és a boltokban! Ennek ellenére tehetetlenek vagyunk, mert az eladóknak befolyásos „barátaik vannak”! A piac vezetője az Odesszai Városi Tanács tagja. „ Eddig senkinek nem sikerült megzavarni minket” nyilatkozta az üggyel kapcsolatban.
Kedves Michel Platini!- tetszett volna annak idején erre gondolni! Ön azonban, azóta sem tudjuk milyen okok alapján csak egyre fókuszált, mindenki más csak Magyarország ne rendezze az EB-t! A fagyi visszanyalt, és ebből kifolyólag talán remélhetjük az elkövetkező UEFA vezetőségi választásokon majd ez is latba kerül!
Hellseher blogja Acsarkodjunk! 2012.06.15 10:17:00
Képzeljék el azt a napot, amikor arra ébrednénk, hogy nincs média, nincs hír, se telefon, se fax, se internet stb.  A  posta , a küldemények, s vele együtt a hírek is csak olyan régi módon érkeznének meg hozzánk. Úgy lenne, mint nem is oly rég. Nos, én belegondoltam, és…..
Rossz ember, rossz a gyereke is, hallottam az elhíresült kitételt sokszor, és sok helyen a hatvanas években. - Kulák fajzat, csendőr vót’ a nagyapja is! Most meg azt hallom, jaj csak ezzel ne kezdj, ez fajtatiszta MSZP-s, vagy belvárosi zsidó. Amaz meg rohadt náci, akinek ki kell ontani…..
Azt gondolná az ember, mi sem egyszerűbb ennél, s máris megválaszolható a kérdés, de ha jobban belegondolunk nem is olyan könnyű párhuzamot találnunk. Normális esetben az ember nem lévén történész, nem foglakozna azzal, hogy együtt említse a fent nevezetteket. Ám a mai helyzetben, napjainkban ritkán…..
Kertész Imre Nobel díjas író folyamatosan szidja hazáját.2009-ben a Német Die Weltnek több sértő kijelentés között az alábbiakat nyilatkozta „ hazugok és antiszemiták országa”. Pár évvel később ismét nyilatkozási roham vett rajta erőt és egy interjú során ilyen képet…..
Ökörnyálban úszott lábam előtt az erdő aljnövényzete, miközben a nap erőtlen sugarai be-bekukkantottak a fák közé. Hűvös volt,  ezért összébb húztam magamon a dzsekimet, és mélyebbre nyomtam kalapomat a fejemen. Szokásomhoz híven, - bár jól ismertem a helyet -…..
Hazánkban Húsvét után a hetedik hét vasárnapján, a szentlélek kiáradásának emléklét ünnepli a keresztény ember, az Ószövetségi zsidó ünnepet, a Sávautot, az új kenyér ünnepét pedig a zsidó ember. Ebben az időben ünnepeljük a tavasz érkezését, a megújulást is egyben,…..
A holland ember nem álságos, szembe tud nézni a valósággal még ha az fájdalmas is, vallja dr.De én,... Jong holland orvosnő aki a halálhoz való jogért küzd már több évtizede. S milyenek vagyunk mi, magyarok. Álságosak ? Ott tarthatott már, az élet és a halál mezsgyéjén. Én,…..