Regisztráció Blogot indítok
Adatok
charliesan

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A közmédia, kisfiam? Amikor a pénzünkből hazudnak nekünk. Hallgatom a híradót, hogy hadd tudjam már, mi van; gyalogost gázoltak a fővárosban, torlódás az M7-en, a hűvösebb időben kevesebb jégkrém fogy (!), ukztvuz89t ígér a kormány, őüpö89 fordulatra van szükség,…..
charliesan 2012.09.05 17:29:05
@Marcangoló Korelnök: ez a finomítás? Hogy odadobsz egy baromságot, magyarázat nélkül? Mikor minősítette "le" magát Hofi?
Hofi csinálta amit csinált, ha neked nem jó a véleményed róla az egy dolog, de ha ilyesmit írsz, nevezd meg miért.
Kedvenc hírportálomról, blogomról van szó, ahol kötetlen stílusban, őszintén írhatott mindig a fiatal nemzeti konzervatív/jobboldali szerzőgárda. Vannak radiálisabbak, vannak nemzeti keresztények, nemzeti liberálisok, vannak univerzális fideszesek. Fenntartva, hogy véleményem…..
Zorg a Rettenetes hívta fel a figyelmem az alábbi Bombahíres hírre (Az Ozeki.hu közlényét itt olvashatjátok): Szombat éjjel számos weboldalon megjelent a mobilkommunikációs szoftverek fejlesztésével foglalkozó Ozeki Informatikai Kft. valamennyi termékének forráskódja. A cég…..
charliesan 2011.05.29 21:05:41
Gyöngyöspatáról busszal mintegy háromszáz cigány nőt és gyermeket szállítottak el péntek délelőtt, civil szervezetek segítségével. A Vöröskereszt bonyolította az akciót, de a buszok költségeit egy roma aktivista szerint Richard Field, Magyarországon élő amerikai üzletember…..
A következő, egyfelől hihetetlen, másfelől gyönyörű sorozatot Poras Chaudhary készítette Indiában, az úgynevezett Holi ünnepen, amelyről a Vallásfórum így emlékezik meg: "A Holit február-március hónap teliholdas napján ünneplik. A hagyomány szerint az emberek ilyenkor…..
A Doktor House hetedik évadának 13. epizódja ezzel a Ponyvaregény-főhajtással indult. ..
charliesan 2011.02.24 12:45:17
Helyi idő szerint vasárnap reggel, a spanyolországi Costa del Sol régió egyik luxusszállodájának szobájában holtan találták Gary Moore gitárost. A halálhírt Adam Parsons, a Thin Lizzy menedzsere erősítette meg a BBC-nek. Egyelőre nem tudni mi okozta az 58 éves legendás zenész…..
charliesan 2011.02.07 08:45:11
1. Ne viselj PIROS vagy ZÖLD holmikat. Úgy fogsz kinézni, mint egy karácsonyfa.2. Felejtsd el a KABÁTOT (akkor sem kell, ha kint 5 fok van). A ruhádnak kell hatásosnak lennie.3. Válaszd az ARANYAT. Olyan leszel, mintha egy kicsomagolásra váró ajándék lennél.4. Menj fodrászhoz,…..
A mindenki kedvenc generálisáról, Foch marsallról elnevezett sugárúton található a legdrágább eladó ház a világon. Nem a legértékesebb, hiszen az Mukesh Ambani indiai burzsuj 1 milliárd dolláros toronyháza, csakhogy Ambaninak eszébe sincsen megválni irdatlan…..
charliesan 2010.11.24 08:41:35
Ezt nem is értem: ti képesek lennétek kilépni azért egy kapcsolatból mert a másik meztelen nőkről nézeget képeket, vagy -úristen!- filmeket?A kép innenSziasztok!Egy tartósnak/tartalmasnak induló kapcsolatnak állítanék itt emléket. A szakítás még friss élmény, ezért…..
Az X-Faktornak és a Megasztárnak is bejött a Tv2 húzása: az RTL Klub tehetségkutatója szombaton 55,2 százalékos közönségarányt ért el, míg a Tv2 műsora 43,8 százalékot hozott a kereskedelmi célcsoportban. A múlt héten mindkét műsor közönségaránya csak pár századnyi…..
November 7-én rendezi meg az MTV a 17-ik European Music Awards-ot, amelynek 'házigazdanője' a született feleség, Eva Longoria lesz. A kampány már el is indult, a szexy színésznő egy még szexybb fürdőruciban és kapucniban ontja a rímeket rap formájában, hogy ezzel is promotálja az…..
charliesan 2010.10.19 09:20:42
20 év múlva egymillióval több gyerek legyen  - mondták a kormány vezető képviselői az adócsomagjuk kapcsán. Ez nagyjából úgy hangzik, mint a "10 év múlva 1 millióval több foglalkoztatott" lózung, aminek a szakmai háttere nem is titkoltan az az igen releváns tény,…..
  A szocializmussal történő korai találkozásom már eleve kizárta, hogy harcos baloldalivá váljak, de ez nálam nem vezetett, ahogy ez egyébként oly sokaknál szokás, a kapitalizmus iránti feltétlen bizalom kialakulásához. De a liberális jogállamba én is belezúgtam, mint ló…..
A hét cikke a San Francisco Weekly riportja, amit a Farmville-t és még több sikeres Facebook-játékot gyártó Zyngáról szól. Jó hosszú, de érdemes elolvasni, elég mocskos dolgok derülnek ki belőle. A Zynga 2007-ben indult és három év alatt az egyik legsikeresebb cég lett: egy…..
charliesan 2010.09.12 20:49:04
Még mielőtt valaki komolyan azt hinné, hogy a fiataloké a jövő, hadd osszam meg mindenkivel az én történetemet, röviden: Elvégeztem az egyetemet. Mérnöki diplomát szereztem. (Amolyan “egyéb mérnök”, tehát nem kifejezetten gépész kategóriában). Gyakorlatilag szóba…..
w A gumid kopjon, ne a hazád! 2010.04.29 06:00:00
Hogy mennyire megérett Magyarország a radikális változásra, azt a most lezárult korszak végvonaglásai mutatják be éles megvilágításban. Kiábrándítóan, dühítően ostoba rendszerek uralkodtak felettünk, amelyek már csak megszokásból csuszamlottak előre saját, lassan…..
Az én autómnak is tolatott már neki egy vakegér még évekkel ezelőtt és ő sem akarta elismerni a felelősségét egészen addig, míg a kihívott rendőrök meg nem győzték róla, hogy ha most nem ismeri el, később csak rosszabb lesz neki. Gergő nem tűnik ilyen szerencsésnek, mert az…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
„A lányom már hat éves volt, amikor kiderült, hogy férjem megcsalt a terhességem alatt” - rövid, de tanulságos történet következik egy elromlott házasságról. Az asszony, a gyerek miatt, együtt marad férjével – bár az elhidegülés tartósnak látszik. Elkezd…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
Bár Steve Jobs többnyire remek húzásairól és előremutató döntéseiről híres, időnként ő is hibázik. Szerencsére ilyenkor a sors közbeszól, és nem hagyja, hogy hülyeséget csináljon. Mint például amikor visszatérése után nevet keresett az új asztali gépnek: azt már tavaly…..