Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KovyZoly81

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Amikor a kereskedő hozzáállása minden, csak nem vásárló barát. A költözés olyan, hogy néha eltűnnek a dolgok, most is ez történt. Az OBI-ban vásárolt lámpa távirányítóját kéne pótolni, de ha sem a gyártó, sem a kereskedő nem tud és akar segíteni, akkor mit lehet tenni? A kereskedő szerint…..
Egy kisebb, fél óra alatt javítható kivitelezési hiba miatt nem szolgáltatja azt a szolgáltató, amire a naiv ügyféllel szerződött. Pedig ritka ám az ilyen kitartó ügyfél, még a végén felszereli magának. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. kábeles internetét használom. 2018 év végén az új,…..
KovyZoly81 2019.09.12 19:33:41
@KaTe: nálunk ez úgy működött, hogy a telek, ahol építkeztünk, az egyik oldalról 2 póznára, a másik oldalról 3 póznára volt az utolsó digis doboztól.
A szabadúszó kábelszerelő 2 hónap alatt kijárta, hogy a 4 lakásba saját költségünkön kiépíttethetjük a hálózatot. A digis kollégákkal 3an egy bő 8-10 órás szereléssel kész is lettek. A két oszlopon áthúzták, a lakásokba bevezették. Végig optikával a benti központi dobozig. Fejenként 45e Ft volt az anyag, és a munkadíj. De végül lett hibátlan szolgáltatás.
Egy apának a legnagyobb büszkesége a gyermeke. Nyilván jól esik vele tündökölni, de bármennyire is szeretné, nem lehet mindig kitenni a kirakatba. Pedig egy egész éjszaka munkája van benne – ami valójában csak néhány perc, de ekkor már ki emlékszik erre. Legfeljebb anya, ő még biztosan, főleg ha még…..
KovyZoly81 2019.07.05 16:40:17
@chrisred: inkább nem írom le, mennyi a mostani bruttóm...
KovyZoly81 2019.07.05 17:02:27
@Adam Makkos: hmm... És a 10M-nak mekkora része 18 év alatti? Segítek, durván 2M. Mert ők nem szavazhatnak ám! De a számításod szerint, a családunkban (szigorúan a szűk) 5-en vagyunk, abból 3 nem ment szavazni (mivel kiskorú), máris kisebbségben vannak a kormánypárti szavazók?!
Leegyszerűsítem, ha adott egy 17 fős kollektíva, ahol 10-en elmennek szavazni, és a 10 emberből 5 az A-ra szavaz, 2 a B-re, 1 a C-re, 1 a D-re, és 1 az E-re, akkor mit akar a többség? Nem, nem azt, hogy ne az A nyerjen, akkor össze kell beszélni, hogy mindenki a másik 4-ből egyre szavazzon. Ezt alapból nehéz összehozni, hát még a mai magyar ellenzékben, akik egymást is megfojtanák egy kanál vízben.
És utólag hiába pampogna a maradék 7, hogy ők nem ezt akarták, tetszett volna elmenni szavazni.
Aki nem ment szavazni, nem tette le senki mellett a voksát, te honnan tudod mégis, hogy nem fideszes a 75%-a? Vagy akár fordítva? Nem szavazott és kész. Aki elment szavazni, annak fele a fideszre szavazott, a másik fele meg az összes többire.
Btw. az utóbbi néhány évben nekem is megingott a bizalmam bennük, de még így is inkább ők, mint akárki más a jelenlegi felhozatalból. Ha lenne normális alternatíva... de mivel nincs, ez a okfejtés nem is lényeges.
KovyZoly81 2019.07.05 18:35:51
@Adam Makkos: usankában és britanniában még a miénknél is túlkompenzálóbb a választási rendszer, de ezt tudjuk a történelemkönyvekből, hogy a győztes mindig mindent visz. Ezen kár is vitázni.
Ha az ismerőseid fele nem szavazott, harmada fideszes, akkor mindössze hatoda, aki ellenzéki. Ergo nem a fideszest kell b@szogatni, hogy milyen hülye a főnököd (bár az egyszeri választópolgár sokat nem tehet ellene), hanem aki nem ment el (persze őt is meg lehet érteni, mivel nincs értelmes alternatíva). Persze én sem tenném értük tűzbe a kezem, de számomra még a legkisebb sz@r.
Én is gyűlölöm a migráncsozást, a sorosozást, bár úgy látszik az ep-ben is van foganatja. Bár az még kevésbé mozgat meg, mint a hazai politikai színtér.

Még egy utolsó gondolat és szamomra vége. Azt azért nagyon remélem, hogy egy csokos ház és egy támogatott autó vásárlasa miatt nem leszek senki ellensége.
Amikor megjelent a színpadon a Hungary's Got Talentből reciklált meztelen költőnőnek aposztrofált Franciska és a dettó onnan ismerős Kretének frontembere, Regináld, a zsűri meg úgy tett, mintha ezeket még soha, de tényleg, akkor elég ideges lettem. Annyira nem, hogy átkapcsoljak a Star Academyre,…..
KovyZoly81 2016.10.02 19:39:13
@lobster thermidor: ráadásul 3 a megasztárban tűnt fel, ugye? Az Alex meg a víziós kutatóban
Egészen más versenyt láttunk volna, ha kimarad a rajt utáni adok-kapok, a defekt és a piros zászlót érő baleset. Nico Rosberg hozta az elvártat, Daniel Ricciardo vigyorgott, mint a vadalma, Lewis Hamilton kármentett a nyári szünet utáni első versenyen. Max Verstappen szerint mindenki hülye, csak ő a…..
  Még Horvátországban is voltunk vele, és akkor sem volt semmi probléma - meséli lelkesen Boda Gyuláné, miközben kiszáll az autójából. Ahogy nézem az 1996 decemberében átadott Opel Astra 1,4 GL-t, el is hiszem, hogy az elmúlt tizenhat év, és az ez alatt megtett 147 ezer…..