Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fridolin

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Székely Zsolt a MÁV szimfonikusok tubása, kisegítőként, vendégként vesz rész a Budapesti Fesztiválzenekar olasz-spanyol turnéján. Ausztriában nevelkedett, és a Zeneakadémia megkezdése előtt a Honvéd Művészegyüttes Szimfonikus Zenekarában kezdte zenekari pályáját, majd a…..
Fridolin 2012.05.29 14:46:21
@sanyii123: Sajnálatos lenne, ha a vezető magyar zenekarok muzsikusai a próbáikon mások feljelentésének gondolatával foglalkoznának valóban, ahelyett, hogy a zenére koncentrálnának. Érdekes mentalitás.
A számokkal való dobálózás ugyancsak.
Egy-egy hangversenyen sosem jut eszembe, melyik zenekar mennyi pénzből gazdálkodik, milyen projektjei vannak.
Hallgatom a zenét. Megpróbálom önfeledten.
Javaslom.
Fridolin 2012.05.30 15:26:02
@sanyii123: 1. engem nem érdekel, ki mennyi pénzt keres. Ha egyszer aláírtam egy szerződést, annak minden feltételét, akkor aszerint dolgozom, nem hőbörgök. Bizonyára sokan vannak, akik lényegesen többet keresnek nálam, és talán nem 10x jobbak. (Legalábbis igyekszem, hogy ne legyenek annyival jobbak.)
2. Szerintem a vállalkozóknak is kell adót fizetniük. Ezt a Liechtenstein-dolgot meg egyáltalán nem értem.
3. Nem gondolom, hogy egy zenekar minőségét a juttatott támogatás mennyisége határozná meg. Az viszont befolyásolhatja, hogy a muzsikusai próba közben gyűlölködnek, mások feljelentésével foglalkoznak, ahelyett, hogy...
Fridolin 2012.05.31 11:59:12
@vveerrddii: Köszönöm a számtanleckét. Megértettem.
Azt gondolom, olyan területre értünk, ahol rengeteg kérdést lehetne feltenni, parttalan vita kerekedhetne. Semmi értelme.
Amit mégis megkérdeznék (sanyi123-tól is):
1. Hová vezet a gyűlölködés?
2. Miért érzi magát valaki jobban attól, ha másnak (is) rossz?