Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redstyle

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban írtam arról ,hogyan jutottam ki Ausztriába egy ügynökségen keresztül de azóta már rájöttem ,hogy sokkal egyszerűbb mondja is van. Persze ha lusta vagy keresni magadtól és német önéletrajzokat írni akkor nem egyszerűbb. Nagyon sok oldal van ahol kereshetsz munkát de én csak egy párat…..
7 év Ausztriában Irány az Alpok! 2019.09.20 12:13:34
Legutóbb ott hagytam abba az írást ,hogy Németországba mentem dolgozni egy kis szigetre. Nos már maga az út is tartogatott kihívásokat ugyanis egy 2001-es évjáratú Suzuki Swift 1.0-val mentem el odáig amit hát valljuk be nem erre találtak ki. Kibírta és mi sem haltunk meg de azért még egyszer nem…..
Mielőtt elolvasod ezt a posztot kérlek olvasd el a prológust köszönöm :) Először szeretném leszögezni , mind a mai illetve a későbbi blogok erről a témáról csak és kizárólag Tirol régióra érvényesek . Nem tudom Grazba, Bécsbe vagy Salzburga mi a helyzet. Valószínűleg mások a törvények bizonyos…..
7 év Ausztriában Prológus 2019.09.18 12:50:36
  Sziasztok én Barni vagyok és ez a 7 év Ausztriában blogom prológusa. Ezt a blogot azért hoztam létre ,hogy kiírjam magamból a 7 évet ami velem történt amiket átéltem a nehézségeket illetve a szépségeit. Még elöljáróban elszeretném mondani még itt dolgozom csak most úgy éreztem el kell kezdjem ezt…..
Sokáig azt gondoltam, hogy majd jól nem írok semmit menekült-ügyben, mert a dolog annyira magától értetődő, hogy szinte röhejes leírni. Ám ahogy telnek a napok és sokasodnak a menekültekkel foglalkozó írások, vélemények, mémek, viccek és egyéb aktivitások úgy mélyül el…..
Újabb mozgalmas év. Máshogy nem is tetszett volna. Ez megint egy jó év volt. Ken Blockból sierrás bójagyilkost faragtunk. Az idei Belsőség Találkozót új helyszínre vittük, de a hangulat a régi volt. A szerkesztőségen belül az egy főre jutó, működő Hacsik számát…..