Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jaedan

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tessék, már megint eltelt egy év? Durva. :) Az utóbbi egy év alatt 18 hivatalos videó jelent meg, de ezek mellett még csomó más dolog, gondolok itt pl a pár "Ingyenes, de jó/rossz" bejegyzésre, a hol rövidebb, hol hosszabb kiegészítőkre, trailerekre stb...…..
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Jaedan 2008.12.25 10:11:30
Ez az első 100%-osan nem Movie Makeres videóm. Konkrétan ez a videó több szerkesztővel is készült (tesztelgettem mindegyiket), szóval sajnos néhol vannak szépséghibák (hang meg kép egyaránt). Még nem boldogultam teljesen az átállással, remélem elnézitek.A videó…..
Lennox megint hatalmasat alkotott. Remélem még sok ilyet készít! ..
Jaedan 2008.04.22 19:02:51
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Egy hónappal ezelőtt még überfantasztikusgigakolosszálisneutronfrankó hetedik helyen állt a mesterlövész a hülye-bolt toplistáján, most már dobogós. De a cégvezetés azonnali hatállyal monnyonle, mert tűrhetetlen ez a pozíció! A Snajpernek legalább második helyen kellene lennie,…..
ag-9d Megszűnt 2008.01.30 20:29:00
Nah,megszűntettem ezt,csináltam újat! www.a-g-d.eoldal.huKód:ami a gépek beindításához kell a suliban...
Ha már legnagyobb örömömre több helyen is fenn van azt interneten, nincs mit tenni... $$$$$..
Elérkezett a blogom új nagy állomása.Nagy megtiszteltetés, hogy a PC Guru megkeresett azzal, hogy mit szólnék ahhoz, ha készítenék egy videót a havi DVD mellékletükre!Ez még a nyár végén volt, és 2 hónapnyi csúszás után (kifutottam az időből illetve technikai okok miatt)…..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Rossz PC játékok sorozat Jön... 2007.11.07 18:05:00
Tudom, nagy volt a szünet az utóbbi napokban, de annyit elmondok nektek, hogy nem voltam tétlen. SŐT.Egy olyan bestiát fogok "rátok uszítani", hogy ez után senki nem fog már Big Rigs-el jönni...Eszméletlenül munkaigényes volt, olyan hosszú mint 2 videóm, tényleg nem akarom…..
Jaedan 2007.11.07 18:22:14
Jaedan 2007.11.07 18:22:55