Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3.5 (törölt)

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombathelyi hír:http://www.alon.hu/szcientologusok-mar-az-iskolakban-vannak..
3.5 (törölt) 2012.05.23 23:22:16
@Ammónia73:

És mi az ami érdekel benne ?
3.5 (törölt) 2012.05.24 07:54:50
@dubai_tennis:

Nem nem voltál durva.

Kicsit visszaolvasgattam és arra a következtetésre jutottam , hogy Bonyai könyve semmiképp se egy gerilla-marketing része.
A könyv kapcsán azért is kezdtem bele a témába újra , hogy jobban értsem ezt az egészet.

Nekem egy rokonom sincs a szektában , de aki ott van , az valamiért ott van.Azért van ott mert egyedül képtelen determinálni magát.Apuka , anyuka hibázott? Nem biztos , de azt szokták mondani , hogy a legtöbb probléma gyerekkori sérülésekre vezethető vissza.

A xenu-majom egyébként jó magad vagy.Lepukkant vinnyogó hozzáállásoddal csoffasztod itt honfitársaid kedélyét.Az ot-jeles avatárod arról tanuskodik , hogy lelkileg kötődsz a szisztémához , ergo szektatag voltál és most vinnyogsz , mivel nem sikerült OT-vá válnod.
Apátiába süllyedve itt rombolod a szellemi szférát.Akinek felesége , férje , lett sció , ott se stimmel valami , aki szsereti a párját az meg utánamegy és nem félti a szaros kis életét , ami amúgy se ér semmit.

Nem Hubbard volt zseni , hanem az emberek sík hülyék és idióták.Így volt régen is , ma is így van és még egy jó darabig így lesz.

Bele vagytok ti már csavarodva erre a témára és paranoid módon mindenhol szcientológusookat láttok!Ez egy vicc.

Egyébként meg mindenki az csinál , amit akar , apukák , anyukák , rokonok , feleségek , férjek meg fogadják el , hogy szektás lett a gyerek vagy a párja.Ennyit tudnak.Szarul lettek nevelve , szar volt a párkapcsolat stb..stb...