Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Joltinda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naiv ügyfél csapata tudtán kívül expressz járatra szállt, a krakkói Orangeways ugyanis majdnem egy órát javított átlagos részidején. A sofőr annyira túlgyorsult, hogy majdnem egy benzinkúton hagyott egy négytagú amerikai családot, mert azok túl lassan rendeltek: Március…..
Mint a rossz lelkiismeret, úgy üldöz engem a Puch. Ez az autó a legsötétebb lelkiismeretem fizikai megtestesítője. Egyetlen szerencsém vele - oly régóta lohol a nyomomban, hogy alig kellett ráköltenem. Nem viccelek, valamennyi közül a legelfeledettebb, legmellőzöttebb, ugyanakkor…..
Lehetett eddig is tudni, hogy a Gangnam Style-lal mindent elsöprő Psy nem az a takaros k-pop-sztár, amit a nyugati kultúra megszokott, ha koreai popzenéről van szó. Ő nem szép, nem fess, és leginkább csak bohóckodik, mindenkin gúnyolódva. A Gangnam Style is ilyen gúnyolódó…..
Joltinda 2012.12.08 12:43:56
@Mohamed:

Ha az amerikaiak annak idején nem avatkoznak be a Puszan város környékére visszaszorult dél-koreai oldalon (északot csak a pehelysúlyú kommunista Kina és az SZU segítette), akkor most vajon hol lenne Dél-Korea hadserege?
CouchSurfing A francia divat 2012.08.09 14:16:40
Tizennegyedik és tizenötödik vendégem egy testvérpár, Constance (21) és Philippine (25) volt Párizsból. Constance művészeti fotográfiát tanul egy amsterdami egyetemen, mellette egy boltban dolgozik eladóként. Philippine történelmet tanul másoddiplomás képzésen Párizsban,…..
Belsőség Dezső keréken! 2012.07.22 07:16:00
Nahát, nahát. Úgy látom, ráfordultunk a célegyenesre, drága, öreg Ponton Mercim alatt ugyanis kerekek vannak. Nem, nem a hegesztőkeret zsúrkocsi-futóműve, hanem már a saját felfüggesztése, igaz, a felnik még Csabi tartalék készletéből való, 123-ason használatos darabok. Erős…..
 Derűs napot kívánok önnek! Stardmüller Kálmánt vagy kedves párját keresem. Szíves figyelmébe ajánlanék egy a kerületben induló középfokú angol-nyelvtanfolyamot.Esetleg a kedves családjában vagy lakókörnyezetében valaki? Megkérdezhetem, van nyelvvizsgája?Felajánlanánk…..
Joltinda 2012.05.18 00:26:37
@Rothstein:

Nem azért nem jön össze neked a francia csaj, mert kelet-európai vagy, hanem azért mert ritka nagy bunkó..