Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Open_Mind

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már úgy is rég volt egy kis bezzeg Prága: több tízezer résztvevő, minimális rendőri jelenlét és hét letartóztatás verbális erőszak miatt - ez a szombaton megtartott Prague Pride gyorsmérlege. Csehországban szó szerint megéri toleránsnak lenni: éves szinten 120 milliárd…..
Kevés nagyobb presztízzsel rendelkező ingatlan található az amerikai New Hampshire-ben, mint a bostoni bankár, E.W. Rollins által építtetett Three Rivers Farm, amely most ismét piacra került. A Rollins-család a századforduló Amerikájának egyik legnagyobb befolyással…..
Open_Mind 2012.08.14 23:00:50
Ha ön azok közé tartozik, akik nem értik a prémium-márkákat és nem hisz a minőségi, drága dolgok tartósságában, akkor ezen tesztünk önnek készült. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Open_Mind 2012.07.17 11:56:40
@Kuruttya: Motorja, meg gazdája válogatja. Egy lakás árát költöttem az utóbbi pár évben francia meg olasz autókra. Sokáig nem voltam híve az általánosításoknak (régi gépekről beszélünk, az újak már biztos sokkal jobb minőségűek), de amikor belegondolok, hogy az első szalonos Golf III-asom baleset miatt feküdt meg, 500E km-rel, bontatlan motorral, akkor kicsit visszasírom. Legnagyobb kiadásom egy váltócsere volt benne (használtra persze), mindezt egy fapad 1.4-től... Bármikor el mertem vele indulni 2000 km-re (soha nem is állt meg!), ez pedig sem az Alfáimról sem a franciákról nem elmondható...
Open_Mind 2012.07.17 12:56:56
@Kuruttya: Hát lehet, hogy egy kicsit túloztam, de biztos, hogy egy ötös felett volt. Ebben 2 db Alfa 164 2.5 TD, 2 db Peugeot 605 2.5 TD (szörnyűek!) és egy 2.1 TD (mondjuk ezt nagyon szerettem, költeni csak a "kötelezőt" kellet rá és alig evett, közben meg vetekszik egy S merci méreteivel) és jó pár olyan szerelő aki belőlem ment külföldre nyaralni... Szerencsére jó szerelőt már találtam, már csak egy jó autó kéne. Korlátozott anyagi lehetőségeim miatt erősen gondolkodom, hogy veszek egy Golf III-at... Kicsi, kemény az ülés, ráz, nem nagyon megy, de nagyon össze van rakva. Ennyi probléma után leginkább nyugalomra vágyok, azt pedig megkapom - főleg, ha nyugdíjas doktornőtől veszem 60E km-rel a Sárgarózsa utcából..:)
Képünkön nyolc nő a réseken át figyeli, hogyan érkeztek meg tegnap Debrecenbe a Wizz Air diszkont légitársaság első  utasai  Londonból. Pedig bemehettek volna, hogy lássák a hetente háromszor menetrend szerint közlekedő repülőgép landolását, amely még London-Lutonból…..
Open_Mind 2012.06.20 04:15:27
@mese1: Ebből is látszik, hogy fogalmad sincs arról ki tette tönkre a MALÉV-ot.

A légikisasszony meg rajtam is dolgozhatna egy picit:)
Ismét felbolydult a londoni ingatlanpiac, a legdrágábban eladott luxuslakás címet ugyan egyelőre nem fenyegeti veszély, de százmillió font felett mostanában ott is igen ritkán kínálnak ingatlant. Olyat meg különösen ritkán, amelyik a szupergazdagok lelőhelye, márpedig a One Hyde…..
Open_Mind 2012.05.17 22:14:34