Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Serminátor

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdetben horror mérföldköves listát terveztem, de valami elrettentett tőle ( nem is tudom, mi... ), úgyhogy inkább egy sokkal szubjektívabb témát választottam, méghozzá egy egyszerű kedvenc listát. Összeszedtem kedvenc horrorfilmjeimet, és egytől huszonötig rangsoroltam őket. Még egyszer kiemelném,…..
A fattyú Havas Jon és a cinikus törpe, Tyrion Lannister után valószínűleg mindenkinek a riadt hercegnőből sárkányszelídítő, barbár királynővé érő Daenerys Targaryen a kedvence a Trónok harcából. A szerepre sokáig a Tudorok egyik sztárja, Tamzin Merchant volt esélyes, akit…..
Serminátor 2012.06.18 09:11:38
@Hunor Levente: Ééés? Az egy nőnél nem hátrány, sőt...

Nagyon szép csaj, a platinaszőke haj pedig nagyon passzol rá, pedig arról általában a diszkós, igénytelen kurvák jutnak az eszembe, de ez más kategória.
Azt hiszem bátran kijelenthetjük, eljött az a pillanat, amire mindenki várt, játékosok, szerkesztők, hogyvolt-olvasók és Pinokkina, no meg én magam is: eldől, ki kapja a nagy lóvét, kiderül, akad-e olyan játékos, aki az utolsó pillanatban képes úgy átbaszni a párját, mint…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
Serminátor 2012.05.24 22:45:19
@neccharisnyás útonálló: az, hogy Edina könnyűvérű, hogy szépen fogalmazzak nem Máté hibája.
De röhögtem volna, ha valamelyik eldobja. Az viszont tiszteletreméltó, hogy így kitartottak.
Serminátor 2012.05.24 23:07:04
@fofofo: ha Máté meg Anikó maradtak volna egy pár, el se jutottak volna a gömbökig!!!
Serminátor 2012.05.24 23:37:53
@steroid stewie: de legalább Rollernek meg lett volna a lehetősége. így meg tök mindegy ki nyer, mert Edina és Máté is szar. ja és a másik esetben meg mindenki azt hitte, hogy Máté dobni fogja a gömböt...
hogyvolt Éden hotel - 2x47 2012.05.24 05:30:00
Na, ami ma jön, azt hívják sportnyelven célegyenesnek. Itt már nincs sunnyogás, ma elválik a szar a májtól, új megpróbáltatások jönnek Pinokkina szerint, mert vagy egy játékos, vagy egy pár ma távozik ÉS még lesz MÉG EGY meglepetés, masszázsolajos izzadságfoltok gyöngyöznek…..
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..