Regisztráció Blogot indítok
Adatok
edfruzs

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékeztek, amikor azt írtam, hogy a baba kis hangjaiból meg testbeszédéből rá lehet jönni, hogy mit akar? (Az előző bejegyzésben). Hübrisz.  Nem lehet rájönni. Van a Suttogóban még egy táblázat is pedig, a testbeszédről, hogy könnyebben el tudd dönteni, most éhes-e a…..
edfruzs 2013.06.04 13:09:18
(nekem két fiam van, egyik már 16, a másik most 9.. ugyan kicsit régebben kisbabáztam, de az elsőnél ugyanezekkel a dolgokkal küzdöttem - egy darabig - mint te.. csak némi háttérinfó, mielőtt mondom:)
szóval, az a nagy trükk ebben az egészben, hogy valószínűleg mindent jól csinálsz (hisz sorra veszel mindent, igyekszel körültekintő lenni, etetet-itatod-altatod-tisztítod-szereted, stb.), csak egy dolgot nem: elfelejtesz higgadt maradni.. ez így kimondva biztos nagy butaságnak hallatszik, de tényleg, ennyi:)
a másik - szintén nagyon egyszerű dolog - a napirend.. ami nem majd úgy "kialakul", hanem amit szándékosan te alakítasz.. na, nem görcsösen, óra-percre, de azért igen, határozottan.. és ha ezt a két dolgot összekombinálod, máris megkapod a "jóságot"..
azaz: higgadtan teszed a soron következő dolgodat, és anélkül, hogy a hangodat egyszer is felemelnéd (mondjuk az idegtől vagy a parától, vagy bármitől)egész nap szövegelsz.. és mindegy, hogy épp mit mondasz, mindent tényszerűen, kedvesen közölsz.. de tényleg, mindent.. hogy most felveszed.. megnézed a pelenkáját.. tulképp saját magad szinkron v. kommenthangja legyél..
a mindig azonos dolgok és a megszokott hang és a megszokott szavak átsegítik a kicsit (és téged is) minden bajon..
igen, így is volt, hogy "ok nélkül" sírt.. olyankor egyszerűen annyit csináltam, hogy helyet változtattunk.. (ha ágyban volt kivettem, ha ölben volt ágybatettem.. sőt 1-2 hónapos kortól, ha az következett, hogy "ébren vagyunk", akkor én a padlón készített hentergőbe tettem..) és továbbra is mosolyogva kommentáltam mindent.. kérdezz, ha gondolod, egyébként meg gratulálok:)
Fruska
gyimik Megérkeztünk!!! 2012.05.17 04:04:00
 Kicsit hamarabb érkezett a vártnál a gépünk, bár nekünk végeláthatatlannak tűnt az idő ami eltelt. Aki a Dubai-Brisbane járatot választja, gondoljon előre, mert nem könnyű. Utaztam én már hosszú repülőúton, na de ez aztán a hosszú. 15 óra a levegőben. Aki csak teheti…..