Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Párban szép

29 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
20.15. Hol lehet? A klasszikus forgatókönyv szerint nekem kellett volna késnem. A cél érdekében veszettül igyekeztem: elengedtem egy metrót meg egy villamost, mégis pontosan érkeztem. Nyolc óra ötnél még egészen vidám voltam, tíznél már éreztem, hogy felmegy a pumpa. Mikor a második pincért…..
  Halló, tessék. Szia, csak azért kereslek, mert… Ó, te vagy az, Nándi? Valóban. Hűha, kicsit modoros, de majd csak lelazul. Nándi festőművész, egy rajztanfolyamon ismertem meg. Nem is értem, mit keresett ott, kenterbe vert mindenkit. Azt mondja, szívesen találkozna velem, de egészségesebb lenne,…..
Romkocsma, éjjel egy. Bejössz nekem, bébi! – dobja le magát mellém egy negyvenes, bőrdzsekis férfi. Jöhet egy dupla whisky? Ú, micsoda antré! Neked is hello! Fürkészem az arcát. Fürkészném, ha nem takarná el a napszemüveg. Kíváncsi vagyok, mennyit lát mögüle, de nem firtatom, valahogy eltalált ide…..
Párban szép Első randi - Az IT-s 2016.08.04 00:33:25
  Tibor informatikus egy nagyvállalatnál. Ismerős ismerősének az ismerőse a Műszaki Egyetemről, jóformán már az enyém is. Oké, lehet, hogy ezzel túlzok, mert mindössze arról van szó, hogy szükségem volt néhány programra, ő pedig készségesen telepítette. Azt mondták róla, hogy penge. Még jó! Ezzel…..
No, No, No, No, There’s no limit! Üvölt a 2 Unlimited slágere. Elképesztő! Mintha újra hetedikes lennék! Ha ezt tudom, rikító cuccban jövök, elég snassz ez a fekete rajtam. A többi csaj UV-színekben nyomja, kicsit káprázik is a szemem. Szökellnek, mint a gazellák. Na, de átadom magam én is a…..
Úgy tartják, már az arcberendezésen látszik, ki mennyire intelligens. Nos, Mihály arcáról süt az IQ, ami eléggé imponál, úgyhogy gondolkodás nélkül igent mondok a találkára. Egy belvárosi elegáns étterembe hív. A hely trendi, de nem feszengős - pont jó. Ahogy illik, megdicsérem a választását, ő…..
Bocsánat, kivennék egy light kólát! Ó, bocs, nem láttalak! De most már igen: hűha! Ádám vagyok, nem találkoztunk már valahol? Nem. És nem is fogunk? Nem tudom, lehet. A lehet az igen? Igen. Akkor jó! Meddig szoktál ébren lenni? Sokáig. Az jól hangzik, mert fél tizenkettőig forgatok, úgyhogy mondjuk…..
      Sokan úgy tartják, hogy az igazi ott van a környezetünkben, csak eddig nem vettük észre. Nos, ha öt-tíz éve ugyanabban a házban lakunk, ráadásul ugyanazon az útvonalon közlekedünk, nem fog egyhamar felfordulni az életünk. Felteszem, néhány év leforgása alatt akkor is sikerült már…..
 Köztudott, hogy a gyerekkori tapasztalatok milyensége hatással van a felnőttkori párválasztásunkra – aki családi ünnepségek, gőzölgő kakaó, estimese-olvasás közepette nőtt fel, valószínűleg nem fog idejekorán belemenekülni egy (vagy több) férfi karjába, csak…..
Biztosan mindenkivel történt már ilyen: alig győztük kivárni, hogy megannyi vad szemezés után végre megszólítson a Férfi, akiről minden szépet és annál is több jót képzeltünk. Miközben az esküvői vendéglista körül cikáztak gondolataink, még nem sejtettük, hogy minden…..
A férfiak udvarláskor mutatják magukat a pályán – a tetteket jobbára megelőzik a szavak. De nem is akármilyenek! Hajlamosak ritka, figyelemkeltő szófordulatokat használni, nem beszélve a kedves becézgetésekről, sőt, néha egészen odáig ragadtatják magukat, hogy kedvenc…..
Hely és időpont fixálva – a találkáig alig eszünk (kinek jutna eszébe?), alig alszunk (kár lenne elfecsérelni az értékes időt, amit ábrándozással is tölthetünk), inkább számoljuk a napokat. Miután végre-valahára túljutottunk a mit veszünk fel-kérdésen (értsd: túl…..
    Bejön a külsőnk, tudunk miről beszélgetni, passzol a humorunk, és még a másik szagát is bírjuk - nos, nagyon úgy tűnik, hogy eddig sikeresen vettük az akadályokat. Alig ocsúdtunk fel a sok izgalomtól, máris itt az újabb mérföldkő: bemutatás a szülőknek. Ekkor…..
 Mindannyian órákig tudnánk mesélni olyan találkozókról, amikor kínunkban össze-vissza feszengtünk, miközben a velünk szemközt ülő mindent megtett, hogy legalább egy félmosolyra rábírjon, de sehogysem sikerült. Talán olyan este is szerepel a repertoárunkban, amikor az…..
Péntek este 6 óra – fekvőrajtból indulunk haza. (Végre eljött a nagy nap!) Este 7 – miután kihajigáltuk a szoba közepére a gardrób tartalmát, elkámpicsorodva ülünk a konyhakövön, miközben a fejünkben olyan gondolatok cikáznak, mint: talán mégis meg kellett volna…..
Voltunk már reménytelenül szerelmesek olyan férfiba, akit a szüleink látni sem bírtak? Csak mert barna hajú volt (ők szőke-pártiak), nem evett húst (jaj, mit főzünk neki?), sőt, anyagilag is ingatag lábakon állt (kislányom, gondolkozz: suba a subához, guba a gubához). De mi akkor…..
Sokunkban felmerül a kérdés: miről beszélgessünk az első (és második, majd az azt követő) randin, hogy ne rontsunk ajtóstól a házba, de azért mégis mondjuk valamit magunkról? Természetesen nyomot akarunk hagyni a másikban, de nem mindegy, ho...gy milyet.Az önfeltárás…..
 2000-ben a japán Morofushi és munkatársai (lám, nem csak a britek kutatnak) 18-23 éves, fogamzásgátló tablettát nem szedő, kollégista nővel végzett vizsgálatukban azt találták, hogy a nők 38%-ának menstruációs ciklusa három hónap alatt összehangolódott.  Az…..
Az Associated Press 1967. február 27-én osztotta meg a következő hírt: az Oregoni Állami Egyetem egyik kurzusán egy titokzatos, fekete zsákba burkolt hallgató vett részt. Csak az oktató ismerte az illető szemé...lyazonosságát, a húsz diák egyike sem. A tanár beszámolója szerint a…..
 George Dodd 1974-ben a Warwick Egytemen izolálta az „első közvetlenül ható szexferomont”, az alfa-androsztenolt a férfi izzadságban. 9 évvel később dobták piacra az első feromontartalmú parfümöt Andron For Men, illetve Andron For Women név...en, melyet 7 évvel…..
1999-ben Rikowski és Grammer, illetve Thornhill és Gangestad arra jutott, hogy szaglás útján éppúgy információt szerezhetünk egy lehetséges partner vonzerejéről, mintha csak jól megnéznénk magunknak. Példának okáért azt, hogy a másik arca szimmetrikus-e vagy sem, pusztán szag…..
Az első fogamzásgátló tablettát, az Enovidot az Egyesült Államokban vezették be 1960-ban, a rákövetkező évben pedig Európában is elérhetővé vált a hormonális fogamzásgátlás. Mi sem maradtunk sokáig tabletta nélkül: hazánkban 1967-ban dobták piacra az…..
Párban szép Szerelem, szerelem 2012.05.18 11:24:00
 Se éjjelem-se nappalom, nem tudok enni, nem tudok aludni, a munkára koncentrálni meg pláne nem, mert csak ő, vagyis csak Ő jár a fejemben. Ismerős, ugye? Nos, Robert Sternberg amerikai pszichológust is erősen foglalkoztatta – többek között – a szerelem kérdése. 37…..
Szeretem, mint férfit vagy szeretem, mint embert? Vajon mi a különbség a szerelem és szeretet között? Zick Rubin amerikai szociálpszichológus még harmincéves sem volt, amikor nekiveselkedett, hogy kibogozza. Kutatását azzal kezdte, hogy rengeteg olyan állítást gyűjtött össze,…..
Tegyük a kezünket a szívünkre! Biztosan megfordult már a fejünkben, hogy a 90-60-90-es idomokkal megáldott Éváknak milyen könnyű: bizonyára sokkal boldogabbak (az álompasijukkal), az egyik legjobb munkahelyen dolgoznak (hiszen szuperokosak), és különben is: az ő harisnyájukon sosem…..