Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Colomba

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha meghallom azt a szót, hogy „Korzika”, vagy bárhol leírva látom, a szépség elvont fogalma és a határtalan szabadság absztrakt érzete azonnal kézzelfogható valósággá válik. Valószínűleg így voltak ezzel az antik görögök is, hiszen a „kalliste” „a legszebb”…..
Ez egy próba oldal teszt..
Korzika Pillanatok... 2012.10.01 19:20:00
Ha meghallom azt a szót, hogy „Korzika”, vagy bárhol leírva látom, a szépség elvont fogalma és a határtalan szabadság absztrakt érzete azonnal kézzelfogható valósággá válik. Valószínűleg így voltak ezzel az antik görögök is, hiszen a „kalliste” „a legszebb” nevet…..
Nagyon sokan jeleztétek felénk kommentben, emailben, Facebookon, hogy milyen észrevételeitek vannak az új adminfelülettel kapcsolatban. Ezeket az észrevételeket ezúton is köszönjük, nagyon fontos számunkra az ilyen visszajelzés tőletek. Ebben a posztban összegyűjtünk mindent, így…..
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Korzika Gesztenyesör 2012.07.07 13:59:00
A sziget sajátossága, kevés megművelhető területtel rendelkezik, hisz felszínének túlnyomó többségét hegyek alkotják. Azonban az éghajlati viszonyok kedvezőek a szelídgesztenye termesztéséhez, ezért  A legkülönbözőbb formában találkozhatunk a nálunk is kedvelt terméssel.…..
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..