Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bibibababébi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az évad utolsó része Nate-tel kezdődik, akit álmából riaszt az ébresztőóra. Én meg arra gondolok, hogy az első jelenetben mindig haláleset történik, remélem nem Nate lesz az, akinek a sírkövén ledöbbenek. Fisher konyha: David és Claire reggelizik, anyjuk pedig Mayáról mutogat…..
bibibababébi 2012.10.16 11:30:16
@Fekete Panna: Hát csak tanulj szorgalmasan!!! Türelmesen várunk...
bibibababébi 2012.10.15 11:47:07
Nyitójelenetünkben egy építkezésen vagyunk, nagyon magasan. Éppen ebédszünet, két munkavédelmi sisakos fiatalember láblógatva leül a készülő falra, alattuk a mélység. Otthonról hozott szendvicset majszolgatnak, amikor is az egyik felháborodik a sajátján (a felesége főztje nem…..
Egy céges hajós bulin nyitunk, ahol a taton két kolléga (egy fiú és egy lány => ebben a sorozatban sose tudni kikből lesz egy pár, ezért inkább leírom) éppen incselkedik egymással. Semmi extra, tegye fel a kezét, aki nem esett át még ilyenen, a csillagok alatt, a holdfényben,…..
bibibababébi 2012.07.17 11:48:14
Az utcán vagyunk egy este, ahol két fiatal srác /viselkedésükből következtethetően egy meleg pár/ pénzt vesz fel az automaciból. A barna hajú úgy néz ki, mint Tom Cruise fiatalon, a másik pedig mint Billy Idol kamaszkorában. Megtekintésre érdemes mindenesetre. Hirtelen feltűnik a…..