Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jónás Géza László

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az OTP után most a Kereskedelmi és Hitelbank Zrt. egyoldalú szerződésmódosítása miatt índit közérdekű keresetet az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület. A K&H ugyanis 0 forintról 100000 forintra emelte a végtörlesztés minimális díját visszamenőleg, a már több éve…..
Az őszinte embert hamarabb utolérik, hiszen megmondja szemtől szemben, hogy akkor ő most kijátszaná azt a kiskaput ott, majd meglepődik, hogy a másik fél nem annyira szívesen asszisztál ehhez, még ha nincs is erre különösebb alapja. A soha véget nem érő "mennyire naiv…..
Jónás Géza László 2007.11.07 16:36:40
The Good Boy 2007.11.07. 13:08:35

"Csak számolja ki a háromszori bankba menetel üzemanyag költségét, ha dolgozik esetleg az órabérét, pl. parkolási dijat, nyomtatás költségeit, (hogy bizonyitsa a pdf oldalaival az igazát) stb."

Nem volt üzemanyagköltség, biciklivel járok, arra (eddig még) parkolási díjat sem kellett fizetni. 1 oldal kinyomtatási költsége valóban hatalmas összegeket emésztett fel, csak közbeszerzési eljárás keretében volt rá
lehetőség.


s_marky 2007.11.07. 13:18:30

Ha elárulom a netszolgáltatóm nevét (bár már nem sokáig leszek náluk), akkor könnyen rájöhetsz, ha van egy kis eszed: Lanzona


Kibermágus 2007.11.07. 13:23:37
"Ha még a jogos díjat sem kapja meg, amiért dolgozik, mert te ezt ki akarod játszani, akkor nyilván, hogy nem hagyja."

Jogos díjat??? Azért vonnak le, mert szeretnék hozzájutni a saját pénzemhez?
Befizetéskor én mit vonok le a pénzből? Ha berakom a pénzem valahova kamatozni, akkor nem azért teszem be, hogy még a kamatadón kívül is megsarcolják! Mellesleg már a kamatadó is pofátlanság, mert én a nettó jövedelmem egy részét kamatoztatom, vagyis egyszer már adóztam utána.


Secnirnek 2007.11.07. 13:40:34 (és a többi irigynek)

"aki az illegális dolgait még meg is írja egy nyílt internetes fórumon"

Honnan veszed, hogy illegális?

A pénz nagy része egyébként (bár senkinek semmi köze hozzá) ingatlaneladásból származik. Azt ne mondjátok már, hogy 3-4 millió Ft olyan nagy pénz manapság. Főleg, ha ez a család össz (kp-s) vagyona. Néhány éve ugyanis (bár ehhez aztán végképp senkinek semmi köze) meghalt apám. Nem kevés örökösödési illetéket kellett fizetni utána. Mellesleg azóta vettem egy garázst, hogy a szintén örökölt Suzukit legyen hol tartani.
Köszönöm az államnak, hogy a több százezer Ft örökösödési illetékkel, a kamatadóval + banki díjakkal megsarcolt pénzből vehetek egy garázst, amire szintén nem lesz kevés az illeték.
Ne kelljen már elnézést kérnem, hogy megírtam a Homárnak, milyen pofátlanul magasak Magyarországon a banki díjak. Egyébként - úgy tudom - az EU már vizsgálódik is ez ügyben.


Kifordított kacagány 2007.11.07. 15:10:24

Ott a pont.


Egyébként leszarom a 3500 Ft-ot, csak igyekeztem volna csökkenteni a hasznukat. Ha lett volna időm, akkor átutalom másik számlára, ahol utána ingyen hozzájutok, viszont aznap kellett a pénz.
Nem vagyok adócsaló vállalkozó sem, alkalmazottként elég rendes adót meg egyéb járulékokat vonnak a bruttó fizetésemből.

Jöhetnek még a kritikák, holnap válaszolok!