Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RolandoMage

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aldo Colombini nemrég igen súlyos stroke-ot szenvedett, melynek következtében ma délután meghalt. 62 éves volt. Az olasz származású komikus bűvész 1993-ban költözött az USA-ba úgy hogy egyetlen szót sem beszélt angolul, ennek ellenére hamar a szakma egyik legelismertebb…..
Drága Barátaim. Ennyi. Azért kezdtem el vezetni ezt a blogot, mert írhatnékom támadt, és mert meg kívántam osztani veletek a hétköznapokban megbújó szépségek végtelen halmazát. Amennyiben velem tartottál eddig, akkor te is pontosan látod, hogy ez a pohár friss víz, amit mi…..
Gyakran kapunk a Bűvészboltban olyan jellegű kérdéseket, hogyan érdemes elkezdeni érmével bűvészkedni. Általában az ügyes kedvű próbálkozók megijednek a nehéz fogásoktól és attól, hogy nem megy elsőre egy adott mozdulat. Segítünk: eláruljuk, mire figyelj a gyakorlás…..
Folytatódott a Fix tv bűvészeket bemutató sorozata. Valentin nap alkalmából Kecsa bűvész (Kereszti Csaba) és Atus bohóc (Feodor Attila) próbálták bemutatni a bűvészet komikus oldalát: http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/1511 Pénteken pedig én voltam a vendég: ..
RolandoMage 2013.02.18 08:18:15
@Bencissimo: Végre valaki aki próbálja védeni őket!
A trükk maga jó de ebben az előadásmódban rögtön levágható a megoldás.
A hétvégén nagyon kaptak a fiúk savat a facebookon (többek között tőlem is.)
Nagyon fájt ,hogy ilyen rossz kritikát kellett írnunk mert két olyan emberről van szó akiket végtelenül tisztelek már csak a múltjuk miatt is.
Folytatódott a Corodini klub tagjait bemutató sorozat: http://fixhd.tv/videotar/lejatszo/1487 A következő adásban Kereszti Csaba és Feodor Attila domborítanak majd. Utána meg ha minden igaz majd én...
RolandoMage 2013.02.16 11:57:12
@Kelle Botond: Nagyon tetszett a fix szereplésed laza konkrét
De most jön a negatív élmény.:
Csaba és Attila szereplése a műsorban.
A facebook-on Marci megírta a véleményét és sajnos maximálisan egyet kell értenem vele.20 éve a bűvészpályán lévő emberek vagytok.HOGYAN TEHETTETEK ILYET A BŰVÉSZETTEL ÉS MAGATOKKAL SZEMBEN.
BORZALMAS VOLT.
Attila: Nem is emlékszem melyik talán a 94? vagy 95?-ős Aranymágus verseny élén végeztél egy olyan produkcióval aminek hatására 97-ben én is elindultam ezen a versenyen és ezerszer megnéztem a műsorodat "Na így kell nekem is csinálnom!"
Hogyan fordulhatott ez elő ÚR ISTEN!!!!!
Csaba:Soha nem felejtem el hogy egy FBK klubnapon voltam nálatok és egy papírpénzt varázsoltál zsemlébe, mentál trükköket és Rodolfó trükköket mutogattál. A pénz a zsemlébe trükköt évekig a TE hatásodra csináltam.
Most a Corodini oldalán úgy szerepelsz mint a fiatalok Tanfolyamvezetője.
EZ NEM LEHETETT KOMOLY AMIT ELŐADTATOK.
Nézzétek vissza.
Csalódott vagyok mert én NEM ezt vártam tőletek.
NAGYON SAJNÁLOM
Az alábbi felvétellel szeretnék minden kedves olvasónak némi ötletet adni, hogy milyen mutatványokkal szórakoztassa ma este kedvesét. (Figyelem, akit esetleg zavarnak a gusztustalan vagy az antiklerikális poénok, az NE nézze meg.) ..
Sokszor kerül elő itt a blogon is, hogy ki mennyire eredeti dolgokat csinál, vagy hogy mekkora művészi szabadsága van egy bűvésznek. Magvas cikkek, néhány komment. Aztán megy mindenki a dolgára: haknizni. Mennyire lehet művészkedni egy hakniban? Sokféle rendezvényre hívnak…..
RolandoMage 2013.02.06 16:15:56
@Kelle Botond: Én most csak kiragadtam egyet(az mondjuk igaz nem mindenhol használható de talonban hordom) a klasszikusokból mondhattam volna a Wild Card-ot is vagy a Linking rings-et.
Az mondjuk igaz hogy minden klasszikust is magadra formálva kell előadni .
A temetés július 6-án pénteken 12 órától lesz a Szent Gellért Plébániatemplom Urnatemetőjében (1115 Budapest, Bartók Béla út 149.)...
Underground Magic Az idei második 2012.06.25 00:00:00
Idén másodjára került megrendezésre a Magicien Army, ismét az Aquariumnál. Íme a rövid összefoglaló arról, hogy mi is történt ott. ..
Sokan mondják, hogy a következő close-up világbanjok - hacsak valami nagy csoda nem történik - Yann Frisch lesz. Mióta tavaly megnyerte a FISM Ázsia kontinensbajnokság nagydíját, ugyanezt mondják Yu Ho Jin-ről is. Vagyis hogy hacsak nem hibázik, ő nyeri a színpadi grand prix-t. A…..
David Blaine, Criss Angel, CyrilTe egy youtubber vagy. Neked ha nem tépnek ketté egy embert épített utcai díszletek között, az nem is bűvészet.Daniel Garcia, Wayne Houchin, Daniel MadisonTe is egy street magic rajongó vagy, de már kicsit jobb az ízlésed. Igazából legbelül te is David…..
Underground Magic Magician Army 2012.05.09 21:22:00
Aki esetleg nem tudná, most szombaton Máj. 12-én 13 órától a Deák téren a Gödör klubnál (azaz a mostani Akvárium klub) kezdetét veszi az ez évi első - és reméljük nem utolsó - Magician army-ja! Keressétek az embereket kártyával a kezükben és akkor biztosan megtaláljuk…..