Regisztráció Blogot indítok
Adatok
coolszeged

1 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Márciustól az országban elsőként Szegeden valósul meg a mindenki számára elérhető városi kölcsönbicikli-rendszer, írja a szegedcafe.hu. A város 12 pontján 70-80 kerékpár áll majd a szegediek rendelkezésére, további 20-30 pedig a cégnél lesz arra az esetre, ha szervizelés…..
coolszeged 2013.01.14 22:08:30
@mistinguett:
Megígérem, hogy válaszolok a kérdésedre, legkésőbb induláskor. Van erre egy megoldásunk.
coolszeged 2013.01.14 22:47:20
Szia@free1111: Reméltem, hogy nem ezt akartad írni, emiatt az előbbire nem reagáltam. De mivel valóban burkoltan korrupcióval vádolsz egy általad nem ismert céget/projektet, ezért arra kérnélek, ha van kérdésed, keress meg nyugodtan. A pályázatunk minden eleme elolvasható, beletekinthető, ha kéred szívesen.
Addig is szerintem, ha 40%-os visszaosztásra vonatkozó infód van, mindenképpen fordulj a hatóságokhoz.
De bennünket ne hozz vele összefüggésbe, mert nem tudod mit beszélsz.
A kampányfinanszírozáshoz meg végképp nem tudom mi közünk lehet.
coolszeged 2013.01.15 06:56:29
@free1111: Oké.:)
Nincs honlapunk, mert nem volt szükségünk rá, bár most, hogy írtad elgondolkodtam rajta, hogy lehet kellene.:)
Ha kérdésed lenne még fordulj hozzám bizalommal.
Üdv!
Szabó László
Monte Carlo Valamikor 2000-ben... 2012.09.24 19:24:57
...kezdődött, amikor Roland először gondolkodott, az egyetem után mi legyen. Tanár? Végzettsége szerint az lett, de valahogy nem akaródzott tetszeni. Valami más? Külföld? Inkább maradok, gondolta és úgy is tett. Majd megnősült, mert az egyetemi csaja már régen rágta a fülét,…..
Hét év után új lemezzel jelentkezik az Emil RuleZ!, amelyről először a Lángoló Gitárokon lehet meghallgatni három dalt is. A Gyere Át! című album a 2005-ös zanga!zanga után az ötödik stúdiólemeze lesz a magát továbbra is csak hobbizenekarként definiáló együttesnek. Az Emil…..
Mármint az a hülye, akiket a trashblogok (update: sikerült) annyira szeretnek: a szánalmas, kelet-ázsiai hülye, aki a robogóján szállítja az egész családját, a bejárati ajtó keretét, vagy egy fejős kecskét.  Én még nem tartok a kecskénél, de valószínűleg csak mert…..