Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukučka

43 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs kedvem posztot írni sem, kiestünk. Húsz napot töltöttünk Lengyelországban, négy mérkőzést játszottunk, két győzelem, két vereség. De a show megy tovább, gyalázzák egymást az angolok és az olaszok, nemsokára kezd a görög-német meccs, játékosaink pedig délután…..
kukučka 2012.06.23 09:39:53
@mészy: hülyegyerek, olvasni tudsz-e már? jobb felső sarok...
kukučka 2012.06.23 14:07:24
@mészy: látom, fájt az a poszt, mi? Nagyon helyes, ettől már csak az a jobb, amikor mindig, mindent jobban tudsz :D

Van egy ötletem: húzzá' innen a faszba, nem kötelező kattintani, ha látod: pospisil.
Csehszlovák Kém jelentette: Budapesten az állami csatornán a Rosickýt, még mindig RoSickynak ejtik. Nem baj, 1996-ban jártunk a Hősök terén utoljára, akkor is így hallottuk a közszolgálatiban, ezek szerint a gyerekek még mindig azt hiszik, hogy császárok itt Közép-Európában, meg…..
Amikor ezt a posztot írom, meglehetősen elhúzott a sunaháborúban Ronaldo orosz topmodell barátnője. Valószínűleg az esti meccsen sem lesz ez másképp, portugál mezőnyfölény, okos cseh ellentámadásokkal fűszerezve. Hogyan telnek a cseh válogatott utolsó órái a negyeddöntő…..
forcaportugal2012 Az ítélet napja 2012.06.21 13:30:00
Európa bajnokság 1996, Anglia. A portugál válogatott története során mindössze másodszor jutott ki a tornára, ezúttal csoportelsőként, igaz, olyan nem túl megterhelő ellenfelekkel szemben, mint Lettország, Lichetenstein, Ausztria, Írország és Észak-Írország. A portugál…..
kukučka 2012.06.21 14:13:12
@Landulum: :)
Pospisil Sunaháború! 2012.06.21 13:02:00
Bent vannak a sörök a fridzsiderben, de a salsa szósz még nem készült el a tortillához, csak az esti meccsre gondolunk. Csütörtök este a zöld gyepen az ultramodern varsói stadionban eldől: a portugálok vagy a csehek parádézzák be magukat a 2012-es Eb elődöntőjébe. De addig…..
Övé minden idők legszebb gólja, amit Európa bajnokságon lőttek, amellyel Csehország, Portugáliát legyőzve, az elődöntőbe jutott. A gólnak köszönhetően, később a Benfica idegenlégiósaként három évet játszott Portugáliában. A cseh válogatott mezt ő húzta magára a…..
Blohin mester agyfaszt kapott, Kassai kettőt hibázott, a végeredmény jó lett. Kassaié az Eb bíróhibája. Körbenéztünk, mit mondanak a drukkerek a twitteren, szerte Európában.  Kassai ténykedése nemcsak a laikusokat, de a játékvezetői szakmát is keményen felkavarta. Andy…..
Míg mi a tévé / kivetítő előtt ittuk a sört és rágtuk a sósmogyorót, egy olvasónk (Attila, alias Sziki) inkább kiruccant a festői Kijevbe harmadmagával, hogy élőben tekintse meg a Svédország-Anglia derbit. Találkozott 150 Ft-os sörökkel, vicces kedvű britekkel, a derbit pedig…..
kukučka 2012.06.19 09:46:35
Pospisil A kommentátor visszaszól 2012.06.19 09:02:00
Nem kapott levegőt az utolsó másodpercekben, amikor Kadlec kifejelte a gólba tartó labdát - így élte át Václav Klaus köztársasági elnök a negyeddöntőért vívott mérkőzés végét. És ez még mind semmi: a prágai vár (itt lakik az elnök) valósággal felrobbant a mérkőzést…..
Annyi történt, ahol balhéztak, ott búcsúztak is. Így alakul: aki nem tud viselkedni, hazamegy. Ugyanakkor az írek csütörtökön megmutatták, hogyan lehet emelt fővel búcsúzni, szombaton a cseh játékosok, szurkolók köszönték meg a hazaiaknak a bíztatást. A sors azért lassan…..
kukučka 2012.06.17 19:31:46
@fanatico: köszönjük, hogy elolvastad a posztot!
kukučka 2012.06.18 23:33:56
Bevégeztetett? A dicsőséges 1996-os angliai Eb-vel vont párhuzam, egyelőre tökéletesen alakul. Éppúgy, mint tizenhat évvel korábban, a negyeddöntőben a cseh labdarúgó válogatott Portugália legjobbjaival találkozik. A találkozót csütörtökön játszák, aki továbbjut megy…..
Pospisil Most már érmet akarunk! 2012.06.17 04:22:00
Megírtuk, bejött: a görögök oroszt aláztak, mi pedig polákot vertünk, fantázia, mint a Lolka és Bolka mesékben, minden játszik. Az A csoport első helyén végeztünk, a cseh futball válogatott, nyolc év után, újra negyeddöntőben! Leendő ellenfelünk a halál csoport második…..
Pospisil Rumcájsz vs. Lolka-Bolka 2012.06.16 15:42:00
Itt a kérdés, válaszoljatok. Plzeň vs. Dortmund. Ki a jobb: a Blaszczykowski-Piszczek kettős vagy Pilař-Limberský duó, a tavalyi cseh bajnok vagy a német bajnokság utóbbi két évének bajnoka? Ez az a páros, aminek a Bundesligában sincs ellenfele. Eljött a harc ideje a cseh oroszlán…..
kukučka 2012.06.16 17:22:51
@Hefe: hello, mire gondolsz?
Azt tudom, hogy a góóóólt nem négy óval írjuk, direkt volt.
kukučka 2012.06.16 18:26:17
@Hefe: mondd és kijavítom, hallgatlak.
kukučka 2012.06.17 01:03:25
@Hefe: köszi.

Jótanács a jövőre nézve: szépen leírod, mi nem tetszik és kijavítom.
  A cseh válogatott fotósorozatára nincs magyarázat.   ..
Vigyázva állt a szar a cseh játékosokban, amikor megtudták, hogy a csoport mindent eldöntő mérkőzésére az UEFA a skót Craig Thompson játékvezetőt küldi. Akik nem tudnák: a cseh és a skót csapat az Eb-selejtezők során fej-fej mellett küzdött a továbbjutásért. Hogy mégis…..
Pospisil Hazaárulók? 2012.06.15 11:42:00
 Folytatódik a cseh játékosok és szurkolók háborúja. Létezik egy magyar mítosz a jobboldalon, miszerint sehol máshol a világon nem szurkolnak, irigykednek, árulkodnak, stb. annyira saját nemzetük ellen, mint Magyarországon. Nekik szól ez a poszt. Nem könnyű mostanában cseh…..
Spanyolország–Írország kb. 4-0 Kiválasztasz egy csapatot a 16 közül, februárban elkezded őket követni, figyeled a rezdülésüket, Trapattoni taktikai repertoárjáról többet tudsz, mint a két gyereked összes dolgáról együttvéve, Given térdkalácsa jobban érdekel az anyádnál,…..
kukučka 2012.06.15 09:17:33
@eastern: Kéne egy új transzparens.

"Merkel: go back to work to Ireland!"

:)
Pospisil Mr. Tökéletes Bohóc 2012.06.14 16:02:00
Nem első alkalommal hibázott hatalmasat, a sokak szerint, a világ legjobb kapusának tartott Petr Čech. Legutoljára a görögök elleni mérkőzés során egy egyszerű beadásból ajándékozott egy gólt az ellenfélenek, szerencsére többet nem kaptunk. Másnap a kapus is elismerte: komikus…..
Így kommentálta a egykori csehszlovák futballisten, Antonín Panenka a cseh hírtévé igen csinos riporterének kérdését, halljuk-e egymást. Az átemelős tizenegyes atyját szakértő véleménye, tudós elemzése miatt kereste fel a csatorna, hát most ennyi sikerült. Oszt jónapot, a…..
Pospisil Zeuszová velünk volt! 2012.06.13 06:02:00
Láttam egy görög gólt, mégis nyertünk. Tovább élnek reményeink, hogy csapatunk a negyeddöntőbe jusson. Kedden, a számunkra sorsdöntő meccs előtt megírtuk: akár még az első hely is összejöhet, este leikszeltek a polákok az orosz medvével, tessék. Van három pontunk, és…..
Ústi nad Labemből származik a Fantomas maszkos arc, aki nem más, mint Vasil Simkovič helyi vállalkozó. Rendszeresen látogatja barátaival a világ nagy sporteseményeit, legutóbb a cseh válogatottat kísérte el a svédországi hoki világbajnokságra. Nem kérdés, hogy Wroclawban is…..
kukučka 2012.06.12 16:44:29
@N.Zoli: Muszáj megverni a görögöket!
Bár Balotelli saját szerény szavai szerint egy zseni, akit Isten rendkívüli tehetséggel áldott meg, emiatt csak kevés ember ítélkezhet felette, azért veszem a bátorságot és ejtek róla néhány szót, hátha nem jut a fülébe, mire vetemedett egy magyar bloggerina. Azt sejtettük,…..
Pospisil Csehek, csak semmi pánik! 2012.06.12 11:32:00
Fel lehetünk háborodva a válogatottra, mint Semjén Zsolt a fogamzásgátló tablettára, de egy biztos: van lehetőségünk a továbbjutásra, sőt: a csoportelsőségre is!  Ugyanakkor meg kell barátkoznunk a gondolattal: ha kedden nem leszünk eredményesek, nem szerzünk pontot, akkor…..
Pospisil A cseh foci Iraputói 2012.06.11 15:12:00
  Izland, Málta és az oroszok. Ismerősen hangzik? Egy magyar futballszurkoló évtizedek óta óvatosabban, tisztelettudóan várja már e futballnagyhatalmak elleni válogatott mérkőzést, legyen az barátságos, vagy tétmeccs. Lassan nekünk is meg kell tanulni, a cseh válogatott…..
Aludtunk egyet a pénteki meccsre, aztán még egyet, és még kettőt (vasárnap volt egy könnyű délutáni hortyogás is). És most már tudjuk derűsen látni a világot, legalábbis derűsebben, mint egyszeri minimálbéres az adóváltozást. Biztosak voltunk abban, hogy legyőzzük a…..