Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csicsekzo

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebookunkon ugyan már megosztottuk, de kirakjuk ide is, hogy Chester Bennington, a Linkin Park énekese beszállt a Stone Temple Pilotsba, vagy legalábbis egy új dalban biztosan ő énekel. Illetve ha nem lépett volna be, akkor miért készült vele több zenekari kép is, és…..
Furcsa lesz ez a poszt. Azért lesz furcsa, mert alapesetben az egy szomorú hír lenne, hogy két nagylemez után feloszlott a pszichedelikus rock gyökerekkel rendelkező, ausztrál Wolfmother. Az viszont már tompítja, sőt, akár semmissé is teheti a gyászt, hogy a csapatot kvázi…..
comment:com A nap képe 2013.03.05 14:00:00
Hol játszódnak kedvenc sorozataink? A képről kiderül. Klikkre nagyobb lesz. ..
Csillogó szemekkel olvastuk a hírt, miszerint az űrbe készül a 30 Seconds To Mars. A soha vissza nem térésben reménykedve aztán csak arról van szó, hogy a zenekar negyedik nagylemezének Up in the Air című számát a SpaceX küldetés keretén belül juttatják az űrbe, amit a…..
Subba WTF: Hülye reklám 2013.02.22 14:45:00
A Smashing Pumpkins kultzenekar frontembere Billy Corgan belehülyült a wrestlingbe, mint Vanilla Ice a csillárokba és egy bútorkereskedő faszival egyesítve érdekeiket ilyen viral reklámot csináltak :( Inkább erre emlékezzünk: ..
Hát persze, hogy már megint Dave Grohl! Na jó, erről már szóltunk hamarabb, úgyhogy annyira nem meglepő, hogy itt van a Soundgarden új videója, amit a Foo Fighters frontembere rendezett. A By Crooked Steps ráadásul rendelkezik is azzal a bárgyú humorral, ami jellemző Grohl…..
Tame Imapala - Lonerism(Modular Recordings) Hiába a sok baljós előjel, azaz rengeteg pozitív kritika és közösségi éljenzés, a fene se gondolta volna, hogy a neopszichedelikus rock ausztrál úttörője, a Tame Impala második albuma ilyen markánsan kiemelkedik az elmaradhatatlan év…..
csicsekzo 2013.01.08 16:39:58
csicsekzo 2013.01.09 15:59:27
@Régi Péter: The Mars Volta. Szerintem.
Nem evett semmit, pláne kismacskát élve, de magyaráz! ..
Mark Lanegan Band @ A38 Hajó, 2012.11.22 Mark Lanegan, Kurt Cobain régi haverja, akinek Screaming Trees nevű bandája volt az egyik gyógyszer egy rég levonult világban, a minap a hajón koncertezett, és nagyon tudta mit csinál. Végtelenül profi és tudatos színpadi show-men az ürge,…..
Elég volt mindössze egy egyszavas Facebook-bejegyzés és már is mindenhol azzal foglalkoznak, hogy vajon mikor érkezhet az új Queens of the Stone Age-lemez. Még tavaly év végén jelentette be a zenekar, hogy a 2007-es Era Vulgaris után végre új albumon dolgoznak, pontosabban azt írta…..
A scifiírók imádják az űrt kolonizálni, Kim Stanley Robinsontól Alaistair Reynoldson át a múlt héten elhunyt Ray Bradbury-ig számos regény, kisregény és novella foglalkozik azzal a témával, hogy Mi Lesz Ha Szétkúrjuk a Bolygót, És Nincs Már Hol Lakni? A nagy kiáramlást persze…..
csicsekzo 2012.06.11 16:02:59