Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sutye

11 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aztán a többi már történelem..tényleg... ..
Na akkor ezt meg mi nem értjük....világos????? ..
Nem minden plüss ami annak láccik... ..
Csak vigyázni, nehogy úgy járjatok mint mink a tanyán! ..
..
első klippünk lehet gyalázni. ..
Egyet vissza az időben.... ..
Feltöltögetem...aztán majdcsak nézitek....van huszonakárhány...ez a legutolsó, visszafele megyünk az időben..meg előre is. Van hozzá zene is: https://soundcloud.com/sutyerap meg weblap...arra keressetek rá...a guglin: sutyerap a képregányok csak a blog.hu-n meg a facsénkon…..
„Amikor fölajánlja a strandot, hogy mi lenne, ha kimennénk, akkor én mégsem ajánlhatok fel helyette egy békalencsés bányatavat” – pénz nélkül bajosan lehet csak mozogni a városban egy új nővel. A srác nem érzi átverésnek, ha elkeserítő anyagi helyzetét addig titkolja…..
Nem kevesebbet állít Dmitrij Itskov, minthogy néhány éven belül elérhető lesz a halhatatlanság. A Projekt Immortality 2045 kitalálója ugyan kevésbé tudós, sokkal inkább vállalkozó, aki viszont maga felügyeli 30 tudományos munkatársát, akik mind a feladaton dolgoznak. Az…..
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Kb. hajnali 4-re végeztünk, a Doki szerint, mert csak neki van órája, ilyen svájci, azt mondja. Nekem mindegy el nem lopnám az tuti, olyan gagyin néz ki, kb. egyhurkapálcásra tippelném a félszemű Sanyi céllövöldéjében...most tuti megkérdezed magadtól, hogy mitől félszemű, de…..
smittpali lettem, sorry burqushttp://wangfolyo.blogspot.hu/2012/04/meccs.html..
Tudom, tudom...mindenki erről pofázik, de hát miről írjak, hogy az Eleknek beállt a dereka mer be akart ugrani a faluba a pultos csajhoz, de kitalálta, hogy mivel kurva nagy szél van összevarja a lepedőjét meg ráköt zsinórt azt be paraglákumozik, vagy mi a faszt mondott, a faluba?…..
Ez egy figyelem felkeltő cím egy blogbejegyzéshez aminek csakis olyan átvitt értelemben lesz köze az egészhez mint Ramónnak a matek érettségihez. Ez egy ilyen amfóratikus jelző, tudod mint a költők szokták csinálni. Vagy metafantasztikus már nem emlékszek mint mondott a Doki…..