Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacskalapacs

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár tippje szerint a történelmileg kialakult zacskóméreten lusták változtatni, miközben az adók hatására csökkent a töltőmennyiség. Vagy véletlen baleset. Sanyi szerint mindenesetre törvényileg kellene tiltani az ilyet: Tékozlok én is, most pl. családi tévézést, chips…..
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
Kedves Barátaink! Hihetetlen, de meglett a titokzatos "Velencei fényképalbum" szerzője, akit legutóbbi posztunk felhívása alapján  Vizi-Bognár Mónika és Németh Tamás közös munkával végül megtalált. Mindkettőjük kiindulópontja az Albert Schweitzerről készült portré…..
Ez a történet ugyan tavaly februári, de jópofa. Naiv bliccelő nagyjából 300 forintnyi szerb dínárral korrumpálta az erre vágyó ellenőrt a buszon, mert még nem volt nála forint: Tegnapelőtt érkeztem Pestre. A kabinomban ült egy harmincas fickó zokniban, aki azt mondogatta, hogy…..
Kivételesen nem előre fizetett kuponról van szó, hanem kedvezménykuponról, amit ultrahangnál lehetne igénybevenni, ha nem lenne hazugság. Legalábbis a csillaghegyi Dóri4DUltrahangnál kizárólag egy nemlétező szolgáltatásra lett volna jogosult a kártya: A történetben szereplő…..
Minek kimenni az ügyfelek közé, amikor azok be is tudnak jönni? Lajos kis híján belecsúszott az ebédidőbe, mert már fél órával előbb sem nyitották rá az ajtót: Mai nap jártam a 22.-ik krerületi Okmányirodában Személyi igazolvány cserélni lejárat miatt. Mozgáskorlátozott…..