Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rebel1113

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sorozatos körökben gyakorta használt kifejezés a "második évados visszaesés", aminek most a Mr. Robot is áldozatául esett, vagy inkább fogalmazzunk úgy, áldozatul ejtette saját magát. A USA Network hackeres szériája tavaly hatalmas svunggal robbant be és talán az év legjobb újonca is lett - igaz,…..
rebel1113 2016.10.02 10:08:48
Amilyen szopás Budapestről tömegközlekedve kijutni a hajnalban induló fapados járatokhoz Ferihegyre, annyira egyszerű lesz hamarosan Kecskemétről, sőt még Szegedről is. Egy új buszjárat ugyanis a két alföldi nagyvárosból úgy jut el a fővárosba, hogy érinti a repteret és a…..
rebel1113 2015.12.06 16:51:00
@Fillér B. Gusztáv: hat akkor halljuk hogy melyik hasonlo varosban tudsz te kijutni a repterre a varoskozpontbol helyi jaratos busszal reggel 4 kor??? Eselyed nincs! Mint mondtam probaltam mar par helyen Europaban! Nem lehet! Meg a kulon fizetos transzfer busz sem megy reggel negykor!!! Terravisionok meg ezek! A taxira meg fizethetsz ketszer annyit mint amennyi a repjegyed volt! Nem sirni kellene hanem orulni ennek is h ez van, mert lehet osztani a bkv t, de nem olyan rossz az hidd el ha van osszehasonlitasi alapod. Nekem van. Ez a baj otthon es nem fog a orszag elore jutni amig ez a mentalitas nem valtozik meg sajnos! Amugy az atszallas annyi h leszallsz a buszrol es felszallsz a masikra egy darab lepest nem kell megtenned a csomagjaiddal szoval olyan mintha kozvetlen lenne amugy! De valoszinu nem is probaltad csak hallotal rola ugy magyarazol valamirol