Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Árpa Attila

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
Árpa Attila 2018.10.13 19:32:38
@Dan da Man: köszönöm a jó tanácsokat. Én vagyok amúgy. És nagyon de nagyon nem érdekelnek a kommentelők beszólási, immunis vagyok teljes mértékben, jókat röhögök rajtuk és azon, hogy ők tényleg elhiszik hogy bármit is számit, amit egy cikk alá írogatnak. Egyetlen oka van hogy most míert irok ide: mert megkedveltem ezt a hülye sixx-t a hülye stílusaval együtt, es gondoltam kicsit megpörgetem ezt a cikket, ha már vegre egyszer rólam is jót ír. Ugyhogy itt vagyok. Arrogans vagy nem, troll vagy nem, szimpatikus vagyok nektek vagy nem. Itt vagyok. Es nem tudtok semmit ellene tenni. Ahogy en sem az ellen hogy badarsagokat, esetleg sértő dolgokat irtok. Na es most mi lesz? :))))
Árpa Attila 2018.10.13 18:05:16
@Marcell88: el nem tudod képzelni, hogy mennyire nem érdekel engem, hogy ki mit gondol rólam. Ha ez arrogancia, akkor látod, részben igazuk van. A pöcs pedig az aki mondja. Bocs, hogy ilyen gyerekesen riposztolok, de így legalább meg is értik azok, akiknek szól.