Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zu überleben

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
zu überleben 2013.04.10 17:50:19
@egylibas: A szólás szabad! De a meggondolatlan szólás következményeit bizony mindenkinek vállalni kell! Minden tettnek következménye van, attól hogy szabad. A gonosz szív szólását zabolátlanul hagyni megnőni ki akarná? ....
„amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is tegyétek velük” a 18. sz. óta használt megjelölése (Mt 7,12; ...
Mai szerzőnk Amerikában született magyar szülőktől, immár hatodik éve él Magyarországon. Arra gondoltam, nem minden tanulság nélkül való végigolvasni (és megbeszélni) Chris írását. „Pár blogbejegyzést már olvastam, és tudom, hogy az én esetem más, de szeretném…..
zu überleben 2013.03.04 22:19:45
@Nesonka: Ezt tökéletesen összeszedted! A legjobban nekem ez tetszett: "Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak." Sajnos bizony igaz ez! Módszeresen tönkre tették a munkahelyeket, a Dél Alföldön iszonyú sok a munkanélküli, a kétkezi munkának semmi, de semmi becsülete nincs, és nem is kell! ( én kerámiafestő vagyok)de anyák és apák kilátástalan helyzetét látom szinte minden szakmában. Szóval valóban a rendszerrel van baj, az ország szép, az ország tele van lehetőségekkel, kincsekkel s ezt mindenki tudja. Pont ezért esik rosszul a dolgozni akaró embereknek, hogy nem boldogulhatnak, mert ez a program! Természetesen a megoldás semmiképp sem a szidás! Sőt! Ez csak ront a helyzeten szerintem. A tehetetlenség, a végső elkeseredés okozhatja azt hogy szidnak mindenkit már a lelki betegek. Hogy milyen sok függ az elvárástól, azt tudatosítani kellene a nagyeszű vezetőinkkel. Semmi jót nem várnak el tőlünk. Pozitív elvárásaikat nyilvánítsák ki, és figyeljék meg a változást! De ameddig érzéketlen korrupt egoista és felelőtlen a rendszer vezetése, addig hogy legyen pozitív a lakosság? Szerintem igazán soha nem érti meg a kelepcébe került magyar ember helyzetét az, aki nem ismeri a gazemberek hatalmi játszmáit itt. Tetszett amit írtál nagyon!!!!
zu überleben 2013.03.04 22:41:10
@Rutetic: Teljesen igazad van, semmiképp sem szidnám az országot mint Gy F. tette nyilvánosan.De várni hogy jobb legyen...az sem megoldás. És sajna akik azt hiszik hogy mi választottuk vezetőinket azok nagyon nagyot tévednek, és semmit nem tudnak az elit hatalmi játszmáiról. Itt a gazemberség olyan magas szinten folyik, ( rég óta) hogy talán jobb is ha nem feszegetjük. De mondom, semmiképp sem javít, csak ront a helyzeten a szidás!!!!! Tudni lenne jó hogy "törvényszerűen" nem javul a helyzet ha szidjuk! De a lelki beteg elkeseredett, és tehetetlen emberek egy buta csapdába esnek, és leépülnek. És mintha ez egy program része lenne azt figyeltem meg. Módszeresen tönkre tették a munkahelyeket, így már az éhbér sincs a családapák kezében, s aki még normális maradt elhagyta az országot hogy dolgozhasson. Felénk pl. katasztrofális a helyzet elmondhatom! Nem egy, nem kettő, s nem három nőtársam készül külföldre hogy gyermekének enni adhasson és kijárhassa az iskolát. Nem erre szavaztak az biztos!
zu überleben 2013.03.04 23:50:39
@Sunray: Tetszett az írásod!
Vastagbőr A pénzért bármit 2012.08.31 15:45:00
2004: Ramil Safarov, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem azerbajdzsáni hallgatója egy baltával meggyilkolta az örmény diáktársát. Hazájában hős lett, mert örményt ölni szerintük kurva menő.2006: A magyar bíróság életfogytiglanra ítélte Ramil Safarovot. Azerbajdzsán…..
LOGOSZ VILÁG BLOG JÉZUS 2011.04.15 20:44:00
"ÉLI! ÉLI! - LAMA   SABAG  TA-NIM." Jézus Úr minden kétséget kizáróan a Világosság Ura, az Isten Ember, a Dicsőséges Lény, aki betölti világainkat dicsőségével és ragyogásával. A Jézusról szóló tanítások több valláselméletben is megegyeznek. Leginkább a születésével, megkeresztelkedésével,…..
a XXI.század hülyesége. biztos korábban is volt hasonló hülyeség, de azt gondolom, kicsit túlzásba estek az emberek.Kiírtunk mindent, ami az egészségünket, kényelmünket, nyugalmunkat megzavarja. Milyen alapon? Ok, a betegségeket hordozó állatok. Szegények, így jártak...ezt…..
Cukkerberg Egy fantasztikus óvoda 2012.06.11 11:48:00
Ha egy kisgyerek cukorbeteg lesz, az óvodai környezet nagyon ritkán "veszi az akadályt", vállalja a felelősséget és segíti a szülőt és a kicsit is az új helyzetben. Rengeteg a félinformáció, tévhit a cukorbetegséggel kapcsolatban - néhol még olyat is hallani, hogy a diabétesz…..
Igazán izgalmas kutatási eredmények látnak mostanában napvilágot az 1-es típusú cukorbetegség gyógyításával kapcsolatban! Nehéz véleményt alkotnom, mert ha van szkeptikus a csodagyógyító gumibogyószörpökkel és a "megtaláltuk a rák ellenszerét" kezdetű…..