Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Norikhhha

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Disclaimer: lelkes rajongója vagyok mindenféle zombisorozatnak, néztem a Z Nationt, alig várom a Fear The Walking Dead harmadik évadát, az első perctől követem a The Walking Dead-et és megvan az összes eddig kiadott képregényfüzet. Ezt csak azért, mert a TWD hetedik évadának fináléja kicsit…..
Norikhhha 2017.04.06 21:11:26
@_sélli: Az előző részben Negan azt mondta Sasha-nak, hogy egy kis madár elcsicseregte neki, hogy Rick-ék rosszban sántikálnak.

Az áruló pedig nem sok mindenki lehetett.

Eugene és az orvos, akit a Hilltopból vittek el nem tudták, hogy mi történik. Dwight később csatlakozott Rickékhez, Darylt nem tudták megtörni (+ akkoriban még nem is volt szó arról, hogy fellázadnak) Sasha pedig szintén nem lehetett, mivel neki mondta :)

Így maradt az egyetlen csapat, akikben nem is nagyon értem, hogy miért bíztak meg, ugyanis nem tudtak róluk semmit. + Jadis, a vezetőjük többször elmondta, hogy ők nem fáradnak, hanem elveszik, ami kell nekik. Ez pedig eléggé hasonlít a savior-ok felfogásához.

Arról nem is beszélve, hogy nem azért építették fel 1,5 évadon keresztül a Negan vonalat, hogy aztán elsőre le is győzzék. Így kellett valaki, aki tönkretette Rickék tervét.

De egyébként egyetértek, lehet elfogult vagyok, de nekem is tetszett a rész. Egy kis győzelemnek jó volt ez. Aztán reméljük hogy az All Out War egy fokkal eseménydúsabb lesz, mint ez az évad (volume) volt.
Mivel Istenes faktorzik, Liut kapjuk szűk gatyában, pólóban, és végre nem abban az ortopéd cipőben, amit ráadtak vagy két adáson keresztül, és amit tán Bencus cipőjeként aposztrofált. A mai műsor főleg Maciról szól, aki az ilyet nem bírja, ne olvasson tovább. Hibrid poszt lesz…..
Norikhhha 2014.11.30 14:18:13
Szerintem Maci gusztustalan, es itt nem is speciel csak arra gondolok, hogy tulsulyos. Az egesz ember taszito, tegnap is minden masodik percet lattam csak a Vikcsuval toltott idejebol, mert allandoan halalosan megremulve csuktam le reflexbol a szemeimet. Persze hozzatennem, hogy udvariasan ki lehetett volna ezt az egeszet kerulni, mert VIki pontosan tudta, hogy mi var majd ora odabent. Egyebkent meg nem tudom, hogy miert tartjak ot taktikusnak vagy "csupaszivnek", mikor tulajdonkeppen semmit nem csinalt ezidaig, csak mindenfele noket hajkuraszott, meg probalt osszeszedni. Szerintem ebben az emberben semmi nincs, ami egy klicsit is szorakoztato lenne.

A masik ilyen a Dori. Ha jol emlekszem masodik lett a szimpatiaszavazason. Nagyon remelem, hogy ezt is a musor keszitoi babraltak meg, mert ha ez a no a masodik legszimpatikusabb a villaban[ na nem mintha fenn allna a boseg zavara], akkor nekem nagyon rossz lehet a felfogasom. Az csak egy dolog, hogy ugy nez ki, mint egy szteroid shottal telelott horcsog, de, hogy mellette egy, ismetlem EGY mondatot nem kepes osszerakni, az nagyon bosszanto. Arrol ne is beszeljunk, hogy egyfolytaban karomkodik. Alapbol nem szeretem annyira, ha valaki karomkodik, de altlaban nem erdekel. Na de a Dori... Neha mar nem tudom eldonteni, hogy az rosszabb, mikor egy mondtatban haromszor van benne a "hallod" vagy mikor minden masodik szava valami szep magyar karomkodas.

Meg talan Edina egyszerusege az, ami a legkellemesebb, de igy, hogy husz perc "hazaslet" utan a szerkesztok anime csillogo szemeket rajzoltak neki, meg szolidan a naszindulot dudorasszak minden alkalommal, mikor o meg az a szetvarrt allat a kepernyon vannak, elegge erdekesen allitjak be. En ertem, hogy bent nincs idoerzek, meg minden tul van spirazva, na de azert ez megis nevetseges. Pont annyira, mint Maci reakcioja David tavozasakor. Ezek tenyleg azt hiszik, hogy, aki kiesik, azt Lilu helyben lelovi a studioban?
Az idei esztendő első nagy duettje, pontosan annyira rossz, mint a tavalyi év legutolsója.  Ebben a mérhetetlenül jelentéktelen dalban, a mindig vonagló és néha már-már ijesztő mozdulatokból soha ki- nem-fogyó Shakira és a mindig meztelenül, - vagy egy bugyiban - vonagló,…..
hogyvolt Éden hotel - 2x44 2012.05.18 06:54:00
Tegnap jóformán nem történt semmi, mert az nem esemény, ha Hiper valakire berázza az ujját és azt üvölti, hogy bárcáskurvabazdmeg, és az sem, ha öt tequilától beleáll a nappali járólapos padlózatába. Az első széria játékosai közül hárman meleg cowboynak öltözve jöttek…..
Norikhhha 2012.05.18 00:46:06
@jadebulgari: David
hogyvolt Éden hotel - 2x43 2012.05.17 04:00:00
Miután tegnap alaposan elásta magát minden jóérzésű ember előtt, Andor le lett ostobaegysejtűribancozva, majd szépen ki lett baszva a Mindenféle Megtörténés Rettentő Intézmélnyébűl, ÚjPéter, a tehetős szállodaigazgató társaságában. Nem kár értük, és nagyon sírni sem kell a rajongóknak, mert a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..