Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JaniM

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
JaniM 2009.04.07 10:30:46
@[imi]:
Na, végre már többen leírták, hogy kritikán aluli a Palik által vezetett bagázs teljesítménye.
A hiteleség kedvéért egy ember teljesítményét kiemelném ebből a „csapatból”.
Wéber Gábor, véleményem szerint messze lekörözi a többi kommentátornak nevezett egyén „munkásságát”. Német RTL-n valóban sokkal izgalmasabb, színesebb közvetítést láthatunk.
Pld.: Monacói nagydíj, ahol már lassan félnapos közvetítés idején, megannyi információt láthatunk a versenyről, pilótákról vagy az azt övező cirkuszról.
Mivel pozitívan kiemeltem Wéber Gábort, akkor lássuk a leggyengébb láncszemet.
Gyulai Balázs unalmas, buta, tehetségtelen ………. :o( A pontok helyére mindenki gondoljon amire csak akar. Autómániában mutatott „teljesítménye” pedig egyenesen felháborító!