Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityke

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A minden idők egyik leggyorsabb felemelkedését produkáló californiai banda 1994-ben adta ki első lemezét, de igazából a kettes Life Is Peachy-vel robbantottak nagyot. Az általuk alkalmazott hangzást több csapat nyúlta aztán előszeretettel (ld. Sepultura – Roots). Később a nu…..
Pityke 2008.12.16 18:43:38
Kiddny, a második nyereményjáték nyertese nem húzta az időt, máris készített egy "Rosszkár Gálát", ahol megköszönte a bizalmat :) Nagyon jó kis videó, nézzétek meg. ..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
E-mailen kaptam a következőt: Találtam a cod4ben egy "kissebb" hibát :D a mesterlövész megfertőzte a cod4emet hiszen a csávóka az ujjaival lő! üdv: Rayen És valóban! ..
Régebben én is csináltam egyet egy igazán rossz játékról amiben szerencsére nem lehet továbbjutni.Fontos: ajánlott lehalkítani az elején! Megjegyem Spongyabob rondább 3D-ben mint 2D-ben ráadásul a többi szereplő sem néz ki jobban. Elnézést a hangomért de hajanli 1 után…..