Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Legó Teknik (törölt)

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hatalmas szerencséje volt a jenkinek. Vajon az egész versenyen vele lesz Fortuna? ..
Legó Teknik (törölt) 2012.08.04 14:35:58
@Camping Bike Tiptronic Supercharger: Minden Ken Block cikk úgy van beállítva (nem csak itt), hogy ő mekkora egy melák. (a melák szó helyére bármely magyar obszcén szót belehet helyettesíteni ízlés szerint, vagy a béna összes szinonimáját)

Kicsit ironikus, paradoxon dolog nekem ez az interneten zajló Ken Block mizéria. Nem szeretjük, de foglalkozunk vele. A forgatókönyv egyszerű, jön a lejáratós Ken Block cikk, jönnek a kommentek, amikben 120×-ra kibeszéli a nép a rally eredményeit, meg hogy nem is olyan nehéz a Gymkhana, a rokkantnyugdíjas nagymamánk is megtudná csinálni, csukott szemmel.

Hogyha valamelyik nagymenő WRC-s produkálta volna ugyanezt, akkor az lenne a cikk címe a neten, hogy "mekkorát mentett XY". De mivel Ken Blockról van szó, így az a cikk címe, hogy "Ken Block a mázlista rally-bohóc, de ne felejtsük el, hogy mekkora lúzer" Érdekes dolgok ezek.

Nem tudom, lehet bennem van a hiba, hogyha nem szeretek valamit, vagy nem érdekel valami, akkor nem foglalkozom vele.
A ralis bohóc elkészült újabb videójával. Azt hiszem, ezúttal is látványosra sikerült, de most sem ment semmi elsőre. Nem kötelező szeretni, de megnézni azért érdemes.…..
Legó Teknik (törölt) 2012.07.10 15:00:28
@MrOne-Two: Szerintem elég egyértelmű volt eddig is mindenkinek, hogy többször felvett, többször nekifutott jelenetekről van szó egy ilyen Gymkhana videóban. Így igazából nem érdekel, hányszor futottak neki, hány jelenetből van összevágva. Mint ahogy egy rendes mozifilm alatt sem ezen gondolkozom, hanem nézem azt, ami a vetítővásznon történik. A Gymkhana videóit is egy rövidfilmnek fogom fel, nem vérre menő küzdelemnek.

Én csak azt nem értem miért van ekkora közutálat? Valaki erre a kérdésre tudna érdemben válaszolni, hogy miért is utálják őt? Mert nem megy neki a rally, vagy mert sikeres a Gymkhanában? Hisz sosem állította be magát WRC menőnek, Loeb-verőnek, meg nem tudom minek. Ken Block szerintem a "bejött neki az élet" kategória képviselője. Van pénz mögötte bőven (gondolom a DC révén, ha már egyszer a fejesek között van), felhúzta magát a Gymkhanával, emiatt szeretik őt elsősorban.

Úgy hogy igazából egy értelmetlen dolognak tartom ezt az állandó Ken Block lehúzást. Mindig a rally eredményeivel jönni, miközben szerintem ő is tudja magáról, hogy gyenge a rallyban. Pláne hogy nem is vesz részt minden versenyen, ahogy elnéztem a szezonokat a wiki alapján. Úgy hogy ez olyan, mintha állandóan azt akarnánk bizonygatni, hogy kék az ég, és zöld a fű. Köszönjük, tudjuk.