Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hemion

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szó szerint vesszük a Fidesz egyéni számlákkal kapcsolatos hivatalos kijelentéseit, akkor azok nem mondanak ellent annak, hogy nulláról indulnak majd a számlák. Hivatalos kijelentésen első sorban az Országgyűlés által elfogadott politikai nyilatkozatot értem, nem pedig azt, hogy…..
Újabb összeírás-listázás vár ránk - most éppen arra kíváncsi a kormány, mennyien is támogatjuk a rezsicsökkentő politikáját. De tényleg ez az igazi oka annak, hogy a következő hetekben hihetetlen mennyiségű Fidesz-aktivista fog rajzani az utcákon hogy felkeresse a választók…..
Ha igaz a sajtóértesülés, az alkotmánybíróság holnap bejelenti az előzetes regisztráció alkotmányellenességét. A Fidesznek innentől két választási lehetősége lesz: ragaszkodva az eredeti szándékához, kétharmados többségével élve alkotmányba erőltetni az…..
Néhány nappal ezelőtt tudósítottak a hírportálok Christine Lagarde nyilatkozatáról, amely szerint a görögöknek javítaniuk kellene az adózási moráljukon. "Christine Lagarde, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója szerint a gazdasági válságtól szenvedő…..
hemion 2012.06.01 13:00:36
@protézisesh: Nem ám, nem annyi volt. 2008ban 263milliárd volt, a GDP 100%-a. Ha viszont a 263 tartozásra kaptak 330 segélyt, és még mindig tartoznak 355tel, akkor én ezt a világot nem értem. Mifelénk ezt simán uzsorának hívják és büntetendő!

Szoval 263-rol indultak azota kaptak meg 330-at(felvettek meg 330 hitelt!!). Igy most 593nak kene lennie az adossaguknak. Azert csak 335 mert eleg sokat elengedtek nekik.
hemion 2012.06.01 13:59:24
@protézisesh: SZerencsere nem tudom mi az uzsora :).

De, ha van 263 kolcsonom, majd kapok meg 330-at, amibol kifizetem az elozo 263-at attol meg 330 marad az adossagom.

Gondolom a 'MEGMENTÉS' NEM vissza nem fizetendo hitelt jelent. Nem is olvastam ilyen hireket.
Mikor van vége a demokráciának? – az elmúlt két év (meg persze két évtized…) egyik slágertémája kétségtelenül ezen kérdés körül forgott. A vitában folyamatosan azt képviseltem, hogy érdemes elválasztani egymástól azt, ami nem tetszik, nem szép, nem jó, attól,…..