Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andito

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hihetetlen, milyen érzékeny a magyar ember, (legyen Magyar Ember, nehogy ebből is baj legyen) ha úgy gondolja, hogy az ő böcsületébe acélbetétes, szaros talpú bakanccsal gázoltak bele. Volt ugye sok tyúkper abból, hogy valaki…..
andito 2013.10.02 21:59:48
Jockey Ewing. Al Bundy. Fox Mulder. Tony Soprano. Dexter Morgan. Walter White... és a sort még tucatnyi névvel lehetne folytatni. Ők azok, akiket a manapság egyre népszerűbbé és minőségibbé váló tévésorozatok tettek naggyá és emlékezetessé - vagy jelenleg is ezen fáradoznak. A…..
Gyűjteményünk első felében elkezdtük végig sorra venni a Trónok harca világának tíz legalávalóbb, legbitófapozitívabb, legganajoslábúbb karakterét. Nehéz vállalkozás tíz főt kiemelni ebből az erkölcsi fertőből, ebből az orbitális rothadáshalomból, mi mégis úgy…..
andito 2012.06.26 15:48:35
Sajnos nagyon keveri a kettőt,de a könyveket biztosan nem olvasta végig..
@Emmett Brown: miért is?Daenerys az egyik legpozitívabb karakter a könyvek alapján,a sorozat meg sajnos iszonyatosan ferdít,de ott sem aljas és gonosz..
andito 2012.06.26 19:42:29
@Emmett Brown: SPOILER!!
A 150 ember a 150 fiatal kifeszített és meggyilkolt rabszolgára volt válasz, igaz, hogy barbár és kegyetlen válasz, de arrafelé csak ebből értenek..
A 3 város: Astapor feldúlását a makulátlanok megszerzése+ rabszolgaság eltörlése miatt tette, szándéka szerint rendet hagyott hátra, de sajnos nem lett jó vége.. A másik két várost is a rabszolga felszabadítás miatt foglalta el, ami azért alapvetően pozitív gondolat:)).

Abban egyetértek, hogy abszolút nem jól alakultak az események, de soha nem rossz szándék, vagy aljasság vezeti (ellentétben: Joffrey, Walder Frey, Ramsey Bolton, Cersei..stb-vel.)

Ahogy én látom a jellemfejlődéséhez kell ez az egész Keskeny-tengeren túli utazás, most még tapasztalatlan és butuska, de a 7. könyv végére (ha Martin is úgy akarja:)) megtanul felelősen uralkodni.
Szóval az én 10es listám biztos nem tartalmazza:)
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
andito 2012.05.24 22:09:59
@beregorl: pont erre gondoltam, az
éden hotelben BÁRMI megtörténhet:))
Az előző epizód annak ellenére volt nagyszerű, hogy akció, igazi történés nem nagyon volt benne a fogságba eső Havas Jonon és a hisztispicsa Theon gyerekgyilkosságán kívül, de hát azt David Nutter rendezte, ő meg nagyon ért a szakmához. Meglátjuk, ebből a részből mit tudott…..
Imádott sorozatunk második évada áprilisban érkezik az HBO-ra, és ha valakinek az első évad nagyjából 20-22 szöveges szereplőjének sorsát nehéz volt követnie, akkor jobb, ha felköti a ürgebőrbe varrt páncélinget, mert a második etapban 33 új arcot kell majd megjegyeznie. A…..
hogyvolt Éden hotel - 2x42 2012.05.16 08:00:00
Turisták vannak a hotelben, kérem szépen, kettő is, Norbi és a rettentő frurfuval bíró Fruzsi, akik (ó jaj) elragadnak majd két versenyzőt, és ettől Hiper először sírógörcsöt majd rohamot kapott, és perszehogy Érzelemnélküli Bárcáskurva Naiván vezette le a dühét. Naominak…..